ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ:

«Σπανούλης, ο Κόμπι της Ευρώπης»

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 20:07

Ένας εκ των καλύτερων παικτών μπάσκετ στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην Ελλάδα και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, κάνοντας προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο 26χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συναντήθηκε με

τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να του δίνει δύο φανέλες του. Πάντως, ο δις MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ είχε ζητήσει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού μόνο μία φανέλα του. Υπογεγραμμένη και με αφιέρωση βέβαια. Και αυτό έγινε, πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι διαφορετικό...
Ο φόργουορντ των «Ελαφιών» και ο αρχηγός των Πειραιωτών βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «V-Span» τήρησε την υπόσχεσή του και του έδωσε τη φανέλα που φορούσε την περσινή σεζόν, όταν και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, καθώς και τη φανέλα με την οποία αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στην Euroleague.
Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεμάτος υπερηφάνεια, έλεγε σε μέλη του προπονητικού σταφ των Μπακς πως «ο Σπανούλης είναι ο Κόμπι της Ευρώπης».
Ο 38χρονος γκαρντ των «ερυθρολεύκων», ζήτησε και αυτός με τη σειρά του από τον «Greek Freak» τη φανέλα του, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπόσχεται πως θα ανταποδώσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass