Μόνο με επαγγελματικές ομάδες φέτος το Κύπελλο Ελλάδος

*ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 20:08

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας, εκτάκτως για φέτος λόγω πανδημίας και lockdown, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης εξέφρασε την ελπίδα να ξεκινήσει τουλάχιστον η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου οι ομάδες αυτής της κατηγορίας να καταφέρουν να ξεκινήσουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου, στις 15 Δεκεμβρίου.
«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μία ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε.
«Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατό να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες... Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να είναι έτοιμη γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχει στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν», πρόσθεσε ο κ. Γαβριηλίδης.
*Ήδη είχε γίνει εξάλλου γνωστό, πως η ΕΠΟ θα ζητήσει άδεια για την έναρξη του Κυπέλλου στα μέσα Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων της Super League, αλλά και της Super League 2.
Κι αυτό διότι η ΕΠΟ, η οποία δέχεται πιέσεις από την Cosmote TV που απέκτησε τα δικαιώματα του θεσμού έναντι 1,6 εκατ. ευρώ ώστε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια.
Αυτό αποφασίστηκε μετά από τηλεδιάσκεψη που έγινε προχθές ανάμεσα στην Ομοσπονδία και αντιπροσωπείες των δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα με τη συμμετοχή των Γραμμένου, Μπουτσικάρη, Λεουτσάκου και Δημητρίου.
Η ΕΠΟ προτίθεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ζητήσει άδεια διεξαγωγής του Κυπέλλου με ομάδες και της SL2 στα μέσα Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα κατά τις ημερομηνίες 15, 16 και 17.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass