Αγωνία για δύο στην ΑΕΛ

*ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2020 21:02

Ο αυριανός εξ αναβολής αγώνας της ΑΕΛ με τον Άρη στο γήπεδο Αλκαζάρ (17.15) κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμος για τη λαρισινή ομάδα αφού μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει καμία εντός έδρας νίκη και βρίσκεται στο γκρουπ των τελευταίων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα.


Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να διώξει υποψίες για άσχημες περιπέτειες τη φετινή χρονιά και ο Γιάννης Τάτσης προσπαθεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να αγωνιστούν ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Μιχαήλ. Ο πρώτος δεν έκανε προπόνηση, ενώ ο δεύτερος δείχνει να μην μπορεί να παίξει παρά τις προθέσεις που έχει και παρά τον μεγάλο αγώνα του ιατρικού επιτελείου.
Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο Αλκαζάρ και δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Νικολιά, Νούνιτς. Σήμερα μετά την προπόνηση που θα γίνει στον Τύρναβο θα φανεί αν μπορούν να αγωνιστούν ο Μιλοσάβλιεβις και ο Μιχαήλ . Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι μαζί τους… Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες και ο Σπαρβ αλλά για προληπτικούς λόγους.
Από κει και πέρα χθες υπήρχε και ομιλία του τεχνικού Γιάννη Τάτση στους παίκτες όπου και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών το επόμενο Σάββατο αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση.
Η προπόνηση χθες περιελάμβανε τακτική και όλα δείχνουν ότι θα μονιμοποιηθεί η τακτική του 3-5-2 αλλά τα πρόσωπα που θα αγωνίζονται είναι άγνωστα.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ VAR
Ανησυχία εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Κούγιας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για τον ορισμό του διαιτητή κ. Κοτσάνη, ευχήθηκε πάντως να διαψευστεί για τις ανησυχίες του.
Aναλυτικά δήλωσε: «Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νιώθω μία ανησυχία για τη διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.
Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από τη Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία. Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες».
Ο Άρης, προσδοκώντας να γυρίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα έκανε χθες πρωινή προπόνηση.
Για τον Άκη Μάντζιο, πάντως, υπάρχουν δύο προβλήματα και αυτά αφορούν τους Μπεναλουάν και Τζέγκο, οι οποίοι έκαναν θεραπεία ελέω ενοχλήσεων στη μέση και τη γάμπα αντίστοιχα.
Έτσι, για τους αμφότερους υπάρχει ερωτηματικό σχετικά με τη συμμετοχή τους στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 στο Αλκαζάρ.
Οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ , με το πρώτο να κάνει ενεργητική αποθεραπεία και ενδυνάμωση των άνω άκρων, ενώ το δεύτερο ασχολήθηκε με ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο, για να ανακοινωθεί κατόπιν η αποστολή.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass