Εχασε από τον Αρη μετά από 30 χρόνια!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2020 21:00

Σαν χθες το 1990 ο Άρης είχε κερδίσει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0 (με γκολ του Λαρισαίου Μιχάλη Ζιώγα).

Τριάντα χρόνια μετά, την ίδια ημερομηνία, η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Άρης κερδίζει εντυπωσιακά με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου (18’, 73’) και ένα εκπληκτικό τέρμα του Σίλβα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Και μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League, ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ΑΕΛ που έμεινε στο γκρουπ των τελευταίων ομάδων κραυγάζει για τη διαιτησία του Καραντώνη και του βοηθού του Στεφανή, και οι δύο του συνδέσμου Ημαθίας.
Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού η ΑΕΛ είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, περισσότερες τελικές, περισσότερα κόρνερ, αλλά ο Άρης είχε καλύτερη ποιότητα παικτών. Το βασικό είναι ότι ήξεραν να πετυχαίνουν τέρματα, όπως με τον Μάνο που σημείωσε δύο, ενώ αντίθετα οι παίκτες της ΑΕΛ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σιαμπάνη που αναδείχθηκε και αυτός σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.
Το τρίτο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις, αλλά αποζημείωσε τους πάντες με τον τρόπο που το σημειώνει ο Σίλβα. Από δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα της ΑΕΛ και πρέπει να προσέξει…
Στοιχίζουν οι πολλές απουσίες, όπως οι τραυματισμοί Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβις, Νικολιά, ενώ ο Πινακάς μετά το κρούσμα κορονοϊού (σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια) σε συνδυασμό με τον τραυματισμό δεν έχει φθάσει στα υψηλά επίπεδα. Θαρρείς και κάποιο «μαγικό χέρι» ήθελε να βάλει φρένο στην καριέρα του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή, που αυτήν τη στιγμή είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θα κρατήσουμε την καλή απόδοση του Τρούγιτς, ενώ η ΑΕΛ τη σοβαρή καταγγελία για τον Καραντώνη θα έπρεπε να την κάνει πριν το παιχνίδι.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Οι πολλοί τραυματισμοί ανάγκασαν τον τεχνικό της ΑΕΛ Γιάννη Τάτση να κρατήσει την ίδια τακτική 3-5-2, αλλά να αλλάξει πολλά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ναγκί, στην άμυνα Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μούζεκ, στη μεσαία γραμμή στα πλάγια Μπέρτος (δεξιά) και Φιλίπ (αριστερά), ενώ αμυντικό χαφ ήταν ο Σπαρβ. Πιο μπροστά Πλατέλλας και Κωστή, ενώ στην επίθεση οι: Ντουρμισάι και Τρούγιτς.
Ο Αποστόλης Μάντζιος για λογαριασμό του Άρη αγωνίσθηκε με 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σιαμπάνη, στην άμυνα τους: Σάκιτς (δεξιά), Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα (αριστερά), αμυντικά χαφ τους Σάσα, Ματίγια, και πιο μπροστά τους: Γκάμα (δεξιά), Μπερτόγλιο, Γκαρσία (αριστερά) και στην επίθεση τον Μάνο.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδια αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ντουρμισάι δεν βρέθηκε δύο φορές στην πορεία της μπάλας. Αντ’ αυτού ήρθε ο Μάνος και στην πρώτη φάση του Άρη στο 18 έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια έπρεπε να φθάσουμε στο 35’ για να δούμε ορισμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι δύο τερματοφύλακες Ναγκί (ΑΕΛ) και Σιαμπάνης (Άρη) απέδειξαν ότι ήταν σε πολύ καλή μέρα.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη, αλλά ο Σιαμπάνης δεν επέτρεψε δύο φορές να ισοφαρίσει, όταν την πρώτη νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τρούγιτς και τη δεύτερη απέκρουσε σουτ του Φιλίπ.
Οι παίκτες του Άρη πήραν αυτοπεποίθηση και παρόλο που το γκολ του Γκαρσία στο 62’ ακυρώθηκε μέσω VAR, αυτό του Μάνου στο 73’ μέτρησε και έγινε το 0-2.
Απο κει και πέρα ο Άρης ήταν αυτός που έκανε το 0-3 με εκπληκτική ενέργεια του Σίλβα που «χόρεψε» όλη την άμυνα της ΑΕΛ.
Το τελικό 0-3 δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα, αλλά ήταν ένα μάθημα αποτελεσματικότητας για την ΑΕΛ.

 

ΦΑΣΕΙΣ… ΓΚΟΛ
6’: Ο Πλατέλλας κάνει σέντρα από τα δεξιά και ο Ντουρμισάι δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
8’: Ο Τρούγιτς κάνει σέντρα από αριστερά, αλλά πάλι ο Ντουρμισάι δεν μπορεί να βρει την μπάλα…
18’: Σέντρα από δεξιά του Σάκιτς και ο Μάνος με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-0.
37’: Σουτ του Φιλίπ από τα αριστερά και έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Τρούγιτς βρίσκεται στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπορεί να σουτάρει και αυτήν καταλήγει άουτ.
42’: Σουτ του Πλατέλλα από πλάγια και από αριστερά, αλλά αποκρούει με τα πόδια ο Σιαμπάνης.
42’: Ο Γκαρσία κερδίζει όποια κόντρα γίνεται δίνει την μπάλα στον Μάνο που σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά αποκρούει ο Ναγκί εντυπωσιακά…
43’: Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκάμα και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Ρόουζ αποκρούει ο Ναγκί εκ νέου.
45’: Εκτέλεση φάουλ από τον Φιλίπ και ο Σπαρβ πιάνει κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι που αποκρούει ο τερματοφύλακας του Άρη.
58’: Μπαλιά του Αλί Γκαζάλ στον Τρούγιτς που βγαίνει μόνος τετ-α-τετ με τον Σιαμπάνη, αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
61’: Διαγώνιο μακρινό σουτ του Φιλίπ αποκρούει ο Σιαμπάνης.
62’: Σουτ του Γκαρσία μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα φθάνει στα δίχτυα και με τη βοήθεια του Φιλίπ, αλλά το VAR το ακυρώνει ως οφσάιντ του Μπερτόγλιο.
72’: Ο Μάνος βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Ναγκί, αλλά προλαβαίνει στο σημείο του πέναλτι και απομακρύνει σε κόρνερ ο Ζίζιτς.
73’: Σουτ του Ρόουζ απο το σημείο του πέναλτι αποκρούει ο Ναγκί, η μπάλα φθάνει στον Μάνο που μέσα από τη μικρή περιοχή κάνει το 0-2.
90’+4’: Από κόρνερ του Φιλίπ η μπάλα φθάνει στον Τρούγιτς που σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Σιαμπάνης αποκρούει θεαματικά.
90’+6’: Ο Σίλβα κάνει εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και κάνει το 0-3.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Καλύτεροι από την ΑΕΛ ήταν ο Τρούγιτς με τον Ναγκί. Τα δύο μπακ, ο Φιλίπ με τον Μπέρτο, δεν ήταν άσχημα, αλλά τα σέντερ μπακ έκαναν διαγωνισμό λαθών… Ο Σπαρβ δεν τα κατάφερε με τον Μπερτόγλιο, ενώ ο Πλατέλλας είχε όρεξη αλλά για ένα ημίχρονο. Ο Κωστή λίγα πράγματα, ενώ ο Ντουρμισάι ψάχνει το γκολ. Αλλα αργεί να το βρει…
Οι αλλαγές δεν φάνηκαν με εξαίρεση δύο ενέργειες του Γλυνού. Πινακάς και Τόρζε είχαν μαχητικότητα, αλλά δε φθάνει αυτό.
Από τον Άρη κορυφαίοι οι: Σιαμπάνης, Μάνος, Μτερτόλιο, Ματίγια. Γενικά μια ομάδα πολύ καλή και δικαιολογημένα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτόν τον Άρη τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο κ. Καραντώνης (του συνδέσμου Ημαθίας) έκανε πολύ κακή διαιτησία. Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλατέλλα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Καραντώνης δεν πήρε σχετική ειδοποίηση από το VAR για να σταθεί στη φάση. Γενικά, έκανε πολλά λάθη, αλλά στάθηκε τυχερός που τελικώς αυτά δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα χάρη στα γκολ του Μάνου. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Κωστή, Σπαρβ, Μούζεκ, Φιλίπ - Γκάμα.
Λάθη έκανε και ο βοηθός Στεφανής (από τον ίδιο σύνδεσμο), ενώ ο άλλος βοηθός ο Λιόντος (Ηπείρου) ήταν άριστος.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης (52’ Γκαζάλ), Ζίζιτς, Φίλιπ, Σπαρβ (81’ Γλυνός), Μούζεκ, Πλατέλλας (52’ Πινακάς), Κρούγιτς, Κωστή (52’ Τόρζε), Ντουρμισάι.
ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα (69’ Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόλιο (69’ Σίλβα), Γκάμα (77’ Μαντσίνι), Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77’ Λόπεθ).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     8    17-2    22
2. Άρης    9    14-5    22
3. ΠΑΟΚ    9    16-5    21
4. ΑΕΚ    8    15-5    19
5. Βόλος    9    12-12    13
6. Ατρόμητος    10    9-13    13
7. Αστέρας Τρίπολης    9    9-10    12
8. ΟΦΗ    10    14-16    12
9. Παναθηναϊκός    10    9-9    12
10. ΠΑΣ Γιάννινα    10    11-13    9
11. Απόλλων Σμύρνης    9    8-14    6
12. ΑΕΛ    9    6-15    6
13. Παναιτωλικός    10    4-14    4
14. Λαμία    8    5-16    2

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
17:15 Ατρόμητος - Άρης
19:30 Ολυμπιακός - Βόλος
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
19:30 Παναιτωλικός - ΑΕΛ

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
6 ΓΚΟΛ: Μπαράλες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ).
5 ΓΚΟΛ: Δουβίκας (ΒΟΛΟΣ), Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ).
4 ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Πινακάς (ΑΕΛ), Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Χασάν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σαρδινέρο, Στάρτζεον (ΟΦΗ), Καρλίτος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).
3 ΓΚΟΛ: Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
2 ΓΚΟΛ: Λιβάγια (ΑΕΚ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Φατιόν (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μάνος, Μπερτόλιο (ΑΡΗΣ), Ριέρα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Γούτας (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μπαρτόλο, Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Αριγίμπι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ελ Καντουρί, Τζόλης (ΠΑΟΚ).
1 ΓΚΟΛ: Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γκαρσία, Ενομπακαρέ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Μαχαίρας, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ (ΑΕΚ), Μούζεκ, Σπαρβ (ΑΕΛ), Μπεντινέλι, Ντομίνγκες (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μαντσίνι, Ματίγια, Λόπεθ, Σίλβα, Φετφατζίδης (ΑΡΗΣ), Λουίς Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Κωτσόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Κολόμπο, Δημόπουλος, Ουάρντα (ΒΟΛΟΣ), Μπιανκόνι, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (ΛΑΜΙΑ), Καφού (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ, Μεντόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Νινούα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Τσόλακ (ΠΑΟΚ), Εραμούσπε, Κάργας, Λέο Μπαπτίστ, Νάουμετς, Παντελάκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Πασαλίδης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βύντρα (ΛΑΜΙΑ), Λιάβας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μιχάι (ΠΑΟΚ).

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ:
Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Η ομάδα είχε τη διάθεση και τις προϋποθέσεις, αλλά και τις τελικές. Εκεί που θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ και να αλλάξουμε τις ισορροπίες και την ψυχολογία, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ που έκανε τα πράγματα αντίθετα».
Για το ξεκίνημα στον πάγκο της ΑΕΛ:
«Σήμερα είμαι έκτη, έβδομη μέρα στην ομάδα και είμαστε σε μια φάση αξιολόγησης. Έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα κυριότερα με την ομοιογένεια και την ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση».
* * *
Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος, είπε: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμουν σίγουρος πως θα αντιδράσουμε. Μας στεναχώρησε, αλλά δεν μας επηρέασε η ήττα. Δουλέψαμε καλά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ και είχαμε φάσεις, όπως είχε και η ΑΕΛ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».
Για το τι κρατάει ο Άρης από το παιχνίδι:
«Πολλά κρατάμε και την προσπάθεια και τη σοβαρότητα, είναι σημαντικό να προσαρμόζεται στις συνθήκες του παιχνιδιού».

 

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
Καταγγελία για Καραντώνη, διώχνει τρεις παίκτες

ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε καταγγελία για τον διαιτητή Καραντώνη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στη Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητά μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη… Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτησή μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50. Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη. Ρωτάω τον Καραντώνη και τον βοηθό του, τον Στεφανή, που είναι στα 10 μέτρα, αν δεν είναι πέναλτι του Πλατέλλα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, είναι φάουλ έξω από την περιοχή; Γιατί ο ένας δεν το σφυρίζει και ο άλλος δεν το υποδεικνύει;
Ρωτάω τον Καραντώνη και τον Στεφανή, τον βοηθό του, πριν από το κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ, πόσες φορές με το χέρι πήρε την μπάλα ο παίκτης του Άρη;
Πώς είναι δυνατόν να το δει όλο το γήπεδο από απόσταση 100 μέτρων και να μην το βλέπει ο Καραντώνης στα 10 μέτρα και ο Στεφανής στα 20 μέτρα;
* * *
Δυστυχώς σήμερα παίζαμε με μισή ομάδα και είναι αδύνατον να αναπληρώνεις παίκτες σαν τον Μιλοσάβλιεβιτς, τον Μιχαήλ, τον Νικολιά και τον προερχόμενο από covid και ελαφρύ τραυματισμό Πινακά».

 

ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούγιας είναι αποφασισμένος να τελειώσει τη συνεργασία της ομάδας με τρεις παίκτες. Αυτοί κατά πληροφορίες είναι ο Τόρζε, ο Αλί Γκαζάλ και ο Κωστή. Για τους δύο πρώτους θεωρεί ότι δεν έχουν απόδοση ανάλογα με τα συμβόλαιά τους (σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 100.000 ευρώ ετησίως), ενώ ο τρίτος δεν έχει πείσει με την απόδοσή του.
Δε γνωρίζουμε αν θα προχωρήσει σε άμεση λύση συνεργασίας ή θα αφήσει να τελειώσουν τα παιχνίδια της ομάδας μέχρι αρχές Δεκεμβρίου.

 

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ
Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας χθες στην «Ε», αποκάλυψε ότι ήθελε τον Δημήτρη Μάνο το καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει από τον Ολυμπιακό. Τελικά οι Πειραιώτες τον άφησαν ελεύθερο και πήγε στον Άρη.
Ο Μάνος μέχρι χθες είχε να σκοράρει 15 μήνες και επανασυνδέθηκε με τα δίχτυα, έπειτα από 15 μήνες και 38 ματς.
Για την ιστορία, ο Μάνος είχε σκοράρει για τελευταία φορά ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στη νίκη (3-1) της κρητικής ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο «Γεντί Κουλέ». Ακολούθησαν 29 παιχνίδια χωρίς γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου και την τρέχουσα σεζόν έπειτα από 9 συμμετοχές χωρίς γκολ με τους «κίτρινους».

 

Αποβλήθηκαν Αλ. Κούγιας και Λαζάρου

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης από τον πάγκο της ΑΕΛ αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες ο Αλέξης Κούγιας (την πρώτη είχε δεχθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου) για διαμαρτυρίες, ενώ αποβλήθηκε (πάλι με δύο κίτρινες κάρτες) για τον ίδιο λόγο και ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων, Ηρακλής Λαζάρου. Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Καραντώνης και σε παράγοντα του Άρη για διαμαρτυρία σε βάρος του.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass