Ο Νίκος Καρανίκας επέστρεψε στην ΑΕΛ

ΚΡΟΥΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΝΑΚΑ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2021 21:02

Αίσιο τέλος είχε η επιστροφή του Λαρισαίου 28χρονου (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992) δεξιού μπακ Νίκου Καρανίκα στην ΑΕΛ, καθώς ο παίκτης ξεπέρασε με προσωπική παρέμβαση τη διαφορά του μάνατζέρ του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και υπέγραψε χθες εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα αφού χρειάστηκε να έρθει σε ρήξη με τον εκπρόσωπό του.


Ο Νίκος Καρανίκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ για 11 χρόνια, αφού ξεκίνησε από ηλικία 15 χρονών να παίζει στη λαρισινή ομάδα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2010-11 και έπαιξε μέχρι το 2014-2015, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στα Γιάννενα και να επιστρέψει στην ΑΕΛ το 2018 αγωνιζόμενος για δύο αγωνιστικές χρονιές.
Το καλοκαίρι, οι δρόμοι των δύο χώρισαν για να επιστρέψει ο παίκτης χθες στην ομάδα. Μέχρι τώρα ο Καρανίκας μετράει 93 συμμετοχές (έχει πετύχει και δύο τέρματα) στο Πρωτάθλημα με την ΑΕΛ (αρχηγός σε αρκετά παιχνίδια) και 7 Κυπέλλου. Σύνολο 100 συμμετοχές!
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ήταν λακωνικός λέγοντας στην «Ε» τα ακόλουθα: «Η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο κομμάτι της ζωής μου αφού έχω θητεία 11 χρόνων. Επέστρεψα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Λακωνική ήταν και η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της που ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Καρανίκα για το επόμενο εξάμηνο».

 

ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑ
Σύμφωνα με διαρροές από την ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρξε ερευνητική προσέγγιση για την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά από τη γερμανική Χοφενχάιμ. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι στη μέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως είχε γράψει η «Ε» προ διμήνου, επιβεβαίωσε την είδηση ότι η τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Ο Δημήτρης Πινακάς, που είναι βέβαιο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι το 2023 και κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Κούγια με τους Γερμανούς μάνατζέρ του, θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του μέχρι το 2024 με σημαντική αύξηση των απολαβών του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πινακάς τριπλασίασε τις απολαβές του το προηγούμενο καλοκαίρι και η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και μέχρι σήμερα έχουν έλθει σε επαφή με αυτήν αρκετοί μάνατζερ από το εξωτερικό για να βολιδοσκοπήσουν τη Διοίκηση της, για το αν προτίθεται να δώσει μεταγραφή στον Πινακά ρωτώντας και την πιθανή τιμή αγοράς. Η απάντηση η οποία έχει δοθεί είναι ότι τιμή εκκίνησης για την πώλησή του, είναι τα 3.000.000 €, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης».

 

ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Καθυστερήσεις υπάρχουν στις αφίξεις των νέων παικτών καθώς χθες αναφέρθηκε από τη λαρισινή ΠΑΕ ότι αυτές θα γίνουν εντός του Σαββατοκύριακου με πρώτη του Βολιβιανού με αμερικάνικο διαβατήριο Αντριάν Χουσίνο και θα ακολουθήσει του Ουρουγουανού Ματίας Ακούνια.
Για τον Ουκρανό Μαξιμένκο περιμένουν ειδοποίηση από τον παίκτη για την τακτοποίηση των χαρτιών, η οποία υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα γίνει εντός της ημέρας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass