ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ

Ερωτευμένος με την μπάλα

Ανήκε στην ΑΕΛ αλλά δεν έπαιξε ούτε στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ είχε μια αγωνιστική χρονιά στον Απόλλωνα Λάρισας (2017-18)

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2021 21:12

Ερωτευμένος με την μπάλα είναι ο Λαρισαίος Σωτήρης Τσιλούλης αφού γεννήθηκε στις... 14 Φεβρουαρίου (μέρα των ερωτευμένων) του 1995 και προχθές στο Αλκαζάρ ο Λαρισαίος παίκτης αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς ήταν ο σκόρερ της νίκης του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, ενώ χωρίς αμφιβολία ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Οι Λαρισαίοι είναι ελάχιστοι στη Σούπερ Λίγκα και ο Τσιλούλης (όπως και ο Μακρυχωρίτης τερματοφύλακας Χουτεσιώτης) ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, με το ερώτημα να πλανάται γιατί αυτός ο παίκτης δεν παίζει στην ΑΕΛ; Δικαιούται θέση στους «βυσσινί» όχι με την απόδοση που είχε φέτος αλλά και τα δύο τελευταία χρόνια με τον Πανιώνιο...


Το ταλέντο του ξεχώρισε στην Πελασγιώτιδα και η ΑΕΛ τον απέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 προσφέροντάς του ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνιζόταν σε μικρές ομάδες. Το 2012-2013 με την ΑΕΛ στη Β’ Εθνική είχε κάνει καταπληκτική προετοιμασία, αλλά δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Η ΑΕΛ ήταν σε κατήφορο και ο ίδιος δεν παίζει ούτε στη Γ’ Εθνική κατηγορία αφού δόθηκε δανεικός στον Δωτιέα Αγιάς που έπαιζε σε άλλον όμιλο και αγωνιζόταν ως στόπερ (2013-2014).
Η ΑΕΛ ανέβηκε στη Β’ Εθνική αλλά ο Τσιλούλης πήγε στον Εθνικό Γαζώρου, στην ίδια κατηγορία, όπου σε 19 αγώνες πέτυχε 4 τέρματα. Κατόπιν πήγε στη Λαμία όπου δεν έκανε συμμετοχή(!) για έξι μήνες και στη συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου μένει μέχρι το καλοκαίρι του 2017 κάνοντας συνολικά 42 συμμετοχές με 13 τέρματα. Αγωνιζόταν μάλιστα ως επιτελικό χαφ.
Η πορεία του στη Β’ εθνική κατηγορία συνεχίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με 26 συμμετοχές και 8 γκολ.
Η πολύ καλή του χρονιά προκαλεί το ενδιαφέρον του Πανιωνίου και αποφασίζει να τον εντάξει στη δύναμή του όπου παίζει δύο χρονιές στη Σούπερ Λίγκα κάνοντας 52 συμμετοχές και πετυχαίνοντας έξι τέρματα, ενώ αρχίζει και παίζει στα πλάγια.
Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής είχε τετραετές συμβόλαιο (μέχρι το 2022) με τον Πανιώνιο (κάποια στιγμή το όνομά του ήταν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για απόκτησή του) αλλά ο υποβιβασμός του Πανιωνίου τον οδηγεί στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου μέχρι τώρα σε 15 παιχνίδια (10 ως βασικός) έχει πετύχει 4 τέρματα. Μάλιστα φέτος δέχεται και λιγότερες κίτρινες κάρτες...(είναι η «αχίλλειος πτέρνα του»).
Και κάτι ακόμα, η οικογένεια Τσιλούλη ζει και αναπνέει για τον αθλητισμό αφού και ο αδελφός του Θόδωρος είναι μπασκετμπολίστας ομάδας Α2 Εθνικής κατηγορίας και πέρυσι πήρε πτυχίο Φυσικής αγωγής από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass