Απεβίωσε ο Βασίλης Λάνταβος

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΛ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 21:02

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 84 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Βασίλης Λάνταβος με πετυχημένη θητεία, καθώς επί των ημερών του η ομάδα της Ερασιτεχνικής ανέδειξε σπουδαίους παίκτες όπως οι: Γεωργίου, Ταξιάρχης, Κατσάρας, Τζιανής, Ντελής, Κορομπίλιας, Κουτσογιάννης, Ευθυμιάδης, Τσουμάνης, Βελετάνης και άλλοι (προπονητής ήταν ο Τάκης Σουρλατζής).


Βοήθησε σημαντικά μαζί με τους υπόλοιπους διοικητικούς όπως τον Βαγγέλη Γιωτόπουλο, τον Νικήτα Τσουμάνη, αλλά και τους αείμνηστους Βαγγέλη Βασιλείου, Κώστα Γραμματίκα να προωθήσουν παίκτες και η Ερασιτεχνική να είναι «φυτώριο» ποδοσφαιριστών. Επί των ημερών του η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο ερασιτεχνών νομού Λάρισας ενώ η εφηβική ομάδα έφτασε στον τελικό του πανελληνίου εφηβικού πρωταθλήματος.
Ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής η ΑΕΛ είχε άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ και όπως μας είπε ο γενικός αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Χρήστος Λεβέντης υπήρξε ένας άνθρωπος συνεργάσιμος και προωθούσε σημαντικά τις σχέσεις των δύο πλευρών, ενώ παροιμιώδης ήταν η φιλία του με τον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια.
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ εξέδωσε για τον θάνατο του Βασίλη Λάνταβου τα εξής: «Η Α.Ε.Λ. αποχαιρετά με θλίψη τον τέως Πρόεδρό της Βασίλη Λάνταβο που έφυγε από κοντά μας. Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου τη δεκαετία του ‘90 για δύο θητείες, ενώ νωρίτερα και για δεκαετίες ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, είτε ως μέλος της Διοίκησης του Σωματείου, είτε ως στέλεχος της ΠΑΕ. Με την ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος που διέκρινε εκείνη τη γενιά παραγόντων, ο Βασίλης Λάνταβος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Ιδέα ΑΕΛ και συνέβαλε σημαντικά τόσο στις επιτυχίες όσο και στη γιγάντωση του μεγέθους της ομάδας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε».
Επίσης η ΠΑΕ ανέφερε: «Συντετριμμένη η οικογένεια της ΑΕΛ, αποχαιρετά έναν από τους εμβληματικούς και άοκνους εργάτες του μεγαλείου της. Ο Βασίλης Λάνταβος, πρόεδρος του μητρικού σωματείου για δύο θητείες και για αρκετά χρόνια στέλεχος στη «χρυσή 10ετία» του ‘80, ήταν αγλάισμα διοικητικού παράγοντα, απ’ αυτούς που πλέον σπανίζουν στις εποχές μας. Ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζουν στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια και εύχονται η υποδειγματική και ενωτική διαδρομή του Βασίλη Λάνταβου να βρει μιμητές».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass