«Ματσάρα» χωρίς νικητή στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 2-2

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2021 20:00

Ανοιχτούς... λογαριασμούς άφησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας στο 2-2, σε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων.

Δύο φορές προηγήθηκε από... αέρος ο Ατρόμητος με κεφαλιές των Στρούγγη και Γούτα, βρήκε ισάριθμες «απαντήσεις» ο ΠΑΣ με τους Ελευθεριάδη (πέναλτι) και Λέο Μπατίστ, με τους Περιστεριώτες να αποκτούν ισχνό προβάδισμα με τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε αρκετά δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό είχε δοκάρι, σε καταπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες με φοβερά φάλτσα που ξεγέλασε τον Αθανασίου, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του.
Στο 14’ ο Μανδάς έδειξε καλά αντανακλαστικά σε σουτ του Λέο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 22’ ο Αθανασίου έδιωξε το φάουλ του Μουνίθ.
Η πίεση του Ατρόμητου «καρποφόρησε» εντέλει στο 24’, όταν από πολύ ωραίο κόρνερ του Μουνίθ, ο Στρούγγης πρόλαβε την έξοδο του Αθανασίου (που δεν έκανε καλό υπολογισμό της πορείας της μπάλας) και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες.
Η ομάδα των Ιωαννίνων άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το ημίωρο και στο 33’ κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνίθ ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 μέτρα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 34’.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης έκλεψε την μπάλα από τον Γούτα βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Μανδά, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 44’, οι Περιστεριώτες πήραν ξανά προβάδισμα μετά από κόρνερ του Ούμπιδες και καρφωτή κεφαλιά του Γούτα που έκανε το 2-1.
Στην εκκίνηση του β’ ημιχρόνου ο Αγκάγιεβ σούταρε δυνατά, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 68’ ο ΠΑΣ έφερε ξανά το ματς στα ίσα έπειτα από εξαιρετικό πάτημα της μπάλας του Ελευθεριάδη προς τον Λέο Μπατίστ, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-2.
Ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, όταν πλάσαρε υποδειγματικά τον Μανδά, όμως ο Γούτας έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).
Κίτρινες: Παντελάκης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Α. Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46’ Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69’ Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80’ Μπρένερ), Λέο Μπατίστ (85’ Δούμτσης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88’ Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88’ Οικονομίδης), Μουνίθ (72’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεβ (72’ Τριμμάτης), Μάτιτς (78’ Μανούσος).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:
*Βόλος-ΟΦΗ     2-0
(52’ Μαρτίνες, 85’ Μήτογλου)
*Άρης-Αστέρας Τρίπολης     2-0
(69’ Μαντσίνι, 75’ Μπερτόλιο)
*ΠΑΟΚ-ΑΕΛ     5-0
(9’, 21’, 74’ Τζόλης, 48’ Κρμέντσικ, 56’ Ίνγκασον)
*Παναιτωλικός-Ολυμπιακός     0-3
(20’ Μπρούμα, 65’ Βρουσάι, 85’ Σισέ)
*ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης     2-0
(7’ Σιμάνσκι, 88’ Λιβάι Γκαρσία)
*ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος     2-2
(34’ πεν. Ελευθεριάδης, 68’ Λέο Μπατίστ - 24’ Στρούγγης, 44’ Γούτας)
*Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ήδη προκριθεί, χωρίς αγώνα, ο Παναθηναϊκός και η Λαμία.
* Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass