Σκέφτεται να αναλάβει τον Τύρναβο 2005

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2021 21:02

Έναν περίπου μήνα μετά το δημοσίευμα της «Ε» πως υφίσταται ενδιαφέρον για να γίνει επανεκκίνηση στον Τύρναβο 2005, ο άνθρωπος που σκέφτεται να αναλάβει την ομάδα, βγαίνει πλέον στο προσκήνιο.


Με αγνές καθαρά προθέσεις λοιπόν, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας ο κ. Δημήτρης Καρβούνης, εξέφρασε την επιθυμία να αναμιχθεί διοικητικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Τυρνάβου -εφόσον φυσικά ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο, για τη νέα αγωνιστική περίοδο- καθώς έχει ιστορία και βαριά φανέλα.
Θα είναι δε επικεφαλής μιας τετράδας, ο ένας εκ των οποίων είναι ισχυρό στέλεχος επιχείρησης, ενώ κρατά και δύο καλά κρυφά χαρτιά στα χέρια του.

 

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΦΛΟΓΑ
Για το πώς ξεκίνησε το ενδιαφέρον, μας αποκάλυψε πως η αρχή έγινε μετά από ένα αστείο από ένα... πειραχτήρι της παρέας, η φλόγα που υπήρχε άναψε μέσα του και το πρώτο βράδυ έκανε χιλιάδες σκέψεις, είδε σοβαρά το θέμα.
Άλλωστε το... μικρόβιο για το ποδόσφαιρο προϋπήρχε, έπεσε πάνω σε σκοπέλους όταν ασχολήθηκε με τον Απόλλωνα, αλλά ο αγαπημένος του Άγιος Ραφαήλ και όλη η οικογένειά του τον βοήθησαν για να στέκεται σήμερα όρθιος και με υπερηφάνεια, σε όλα αυτά που επαγγελματικά δημιουργεί με ώρες ατέλειωτης δουλειάς.

 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Ο κ. Καρβούνης με τις απαραίτητες συμβουλές που δέχτηκε, ακόμη και σήμερα το σκέφτεται σοβαρά για να αναλάβει και ήδη έχει κάνει πολύ προσεκτικά τις πρώτες του κινήσεις, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για να μην εξαπλωθεί η πανδημία του κορονοϊού, νομικά δεν μπορούν να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες, για τη γρήγορη επανεκκίνηση του σωματείου.
Πάντως βρέθηκε με παλιό στέλεχος του τυρναβίτικου ποδοσφαίρου, άκουσε προσεκτικά τις απόψεις του και τις επόμενες ημέρες, ίσως κάνει και άλλες κινήσεις, διότι θα ζητήσει και την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τυρνάβου και της ΕΠΣΝΛ, για να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

 

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Όλοι μας γνωρίζουμε πως στον χώρο του ποδοσφαίρου παρουσιάζονται συνεχώς πολλά εμπόδια, απαιτούνται πολλές προσωπικές θυσίες και πρέπει να γίνονται συνολικές προσπάθειες και όχι μεμονωμένες, ώστε να υπάρχουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Ο εν λόγω λοιπόν ενδιαφερόμενος, θέλει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τοπικό ποδόσφαιρο, αν οριστικά αναλάβει και όχι απλά για να εντυπωσιάσει.
Θα συγκροτηθεί ένα πολυμελές συμβούλιο, που θα απαρτίζεται κυρίως από ανθρώπους που ζουν στον Τύρναβο και θα έχουν τον χρόνο για να ασχοληθούν με την ομάδα, ενώ όλοι θα είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Παράλληλα, διακαής πόθος του είναι η ομάδα να δείξει και κοινωνικό πρόσωπο, να απαρτίζεται κυρίως από νέα παιδιά, που θα είναι άριστοι χαρακτήρες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

 

ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Κατά τα άλλα, ο κ. Καρβούνης θέλει τον Τύρναβο να πρωταγωνιστήσει, θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στα οικονομικά και θα υπάρχει κάθε μήνα ενημέρωση, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το πότε θα αποφασίσει και επίσημα να κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό γνωστές τις προθέσεις του, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, το επόμενο διάστημα, καθώς ο χρόνος δεν πιέζει και ίσως στην παρούσα φάση να είναι υπέρ του, διότι όσο πιο πολλές πληροφορίες συλλέξει, τόσο και η απόφασή του θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass