Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ (14:45)

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2021 21:15

Μια ισοπαλία στο παιχνίδι με την Ξάνθη (1-1), μία ήττα προχθές στα Τρίκαλα (1-0) και πλέον για τον Απόλλωνα Λάρισας τα περιθώρια στενεύουν, όσον αφορά  για μια νέα απώλεια στο αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου(14:45), που θα διεξαχθεί  στο AEL FC ARENA.


Οι «κυανόλευκοι» εκτός από την καλή εικόνα, οφείλουν να έχουν και ουσία στο παιχνίδι τους, διότι οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε περισσότερο, σε ένα πρωτάθλημα λίγων αγωνιστικών.
Ο Απόλλωνας αύριο πρέπει να κερδίσει και δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αν συμβεί το αντίθετο, που απευχόμαστε.
Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται και οι ποδοσφαιριστές να περιορίσουν τα λάθη τους και να βλέπουν δίχτυα…

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Για τη Λάρισα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, αναχωρεί σήμερα το πρωί η αποστολή του Διαγόρα, για τον αυριανό αγώνα  (14.45) κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Αυγενικού, Αθανασίου, Γεωργίου, Αλάεθ, Δημήτρουλας, Κοντοχρήστος, Ντοριβάλ, Λινάρδος, Μαντζάρης, Μασούρας, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Τσέλιος, Τσιαντούλα, Θεοδωράκης και Χόντζα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Ο Φώτης Πολυχρόνης που ήταν 4ος διαιτητής στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Ξάνθη, ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση με τον Διαγόρα, στο AEL FC ARENA.
Αναλυτικά, τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  (23/1 – 14:45)
*Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας (ΕΡΤ3): Πολυχρόνης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας), 4ος  Μέγας (Πιερίας), παρ.Κρίκης (Τρικάλων)

ΚΥΡΙΑΚΗ (24/1)
*ΑΕ Καραϊσκάκης-ΠΑΕ Χανιά (14:00): Κατσικογιάννης, Διαμαντής (Ηπείρου), Μανασής (Τρικάλων), 4ος Μπούμπας (Ηπείρου), παρ. Φίτσας (Πρέβεζας)
*Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας (14:00): Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ο  Κόκκορης (Αρκαδίας), παρ.Τομαράς (Αιτ/νίας)
*Εργοτέλης-Λεβαδειακός (14:45):  Γκάμαρης, Σταύρογλου, Τσολακίδης (Αθηνών), 4ος Κουκουράκης (Χανίων), παρ.  Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
*Ιωνικός-ΑΟ Τρίκαλα (14:45-ΕΡΤ3): Ανδριανός (Αχαΐας), Νιδριώτης (Αθηνών), Αρμάκολας (Κυκλάδων), 4ος Κάτοικος (Αθηνών), παρ. Ντούλης (Κορινθίας)

 

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η Δόξα Δράμας και θα συμμετάσχει από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2, στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (27/1).
Πιο συγκεκριμένα, δικαίωση για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον νομικό σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου, επήλθε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και με την προσωρινή διαταγή οι «μαυραετοί» θα αγωνιστούν στα παιχνίδια της Super League 2!
Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Δόξας Δράμας:
«Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας  καθώς μετά από προσπάθεια του νομικού μας επιτελείου, η ομάδα μας μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Στο Διοικητικό Δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός μας εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.
Ως εκ τούτου η ομάδα μας μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass