Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ιεράπετρα ο Απόλλων Λάρισας

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΑΣΤΡΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 21:24

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο στις 15:00 ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στο «Βουζουνεράκειο» στάδιο της Ιεράπετρας, με τον ΟΦΙ.


Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες ακόμη δεν έχουν «γευτεί» τη χαρά της νίκης.
Οι «κυανόλευκοι» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα στο AEL FC ARENA με 1-0 που έφερε πολλές… αναταράξεις, θέλουν να ρεφάρουν με θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη.
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό θα εξαρτηθεί από τη διάθεση που θα έχουν οι παίκτες του Απόλλωνα, καθώς θεωρούμε πως εγωιστικά και μόνο με την εμπειρία και τις ικανότητες που έχουν, μπορούν να πάρουν ακόμη και το πολυπόθητο διπλό αν το πιστέψουν, για να επέλθει και η ηρεμία.
Κατά τα άλλα, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε χθες το μεσημέρι από το γήπεδο της Φιλιππούπολης, μετά από δυνατή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο.
Μετά το τέλος αυτής, ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος έβγαλε την αποστολή επιλέγοντας 22 ποδοσφαιριστές που αναχώρησαν για την Αθήνα και ακολούθως από τον Πειραιά, ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο. Την απαρτίζουν οι: Tallison (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μόρας, Χατζής, Τζοβάρας, Μπαστιάνος, Μπάλλας, Χατζητερζόγλου, Τασιούλης, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Αθανασιάδης, Μπαλογιάννης, Μπάμπης, Μπούσης, Λουκάς, Νύκταρης και Νούσιος.
Η λαρισινή ομάδα θα προπονηθεί σήμερα το μεσημέρι στην Ιεράπετρα και ο τεχνικός της Γιάννης Μάγγος θα καταλήξει στην ενδεκάδα, θέση στην οποία διεκδικεί ο γκολκίπερ Λευτέρης Αστράς (φωτ.), το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί από την ΕΠΟ μέχρι το μεσημέρι, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας πορτιέρο Παναγιώτης Γλύκος.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα αυριανά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας (15.00 ERT SPORTS): Τσουκαλάς (Αθήνας), Μπουρζοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Μπαϊρακτάρης (Αθήνας), παρ. Ελένη Κυρίου (Αρκαδίας).
*Χανιά – Εργοτέλης (15:00 ERT SPORTS): Καδδάς, Οικονόμου (Αχαΐας), Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος Μπακογιάννης (Αθήνας), παρ. Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου).
*ΟΦΙ – Απόλλων Λάρισας (15:00 ERT SPORTS), Βουζουνεράκειο): Βλάχος, Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Απόστολος Κουρκούνας (Λασιθίου).
*Διαγόρας – Ιωνικός (15:00 ERT SPORTS): Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Αραβίδης (Αθήνας), Φίλος (Βοιωτίας), 4oς Μαλούτας (Ημαθίας), παρ. Κων/νος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).
*Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15:00 ERT SPORTS): Μαλούτας (Ημαθίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης). 4ος Μελτζανίδης (Ημαθίας), παρ. Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).
*Λεβαδειακός – Ξάνθη (15.30 ΕΡΤ3): Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νίκζας, Μάνος (Λάρισας), 4ος Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), παρ. Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά).

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο Μπάτροβιτς της Παναχαϊκής σκόραρε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα με τους σκόρερ της Super League 2. Τον ακολουθούν ο Γκίνη του Ο.Φ.Ι. και ο Κάστρο του Ιωνικού με δύο γκολ, ενώ για τον Διαγόρα, λογαριασμό έχουν ανοίξει οι Μπαστακός, Ντοριβάλ και Γεωργίου.
Αναλυτικά, ο πίνακας με τους σκόρερ:
3 ΓΚΟΛ: Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή).
2 ΓΚΟΛ: Γκίνη (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Κάστρο (Ιωνικός).
1 ΓΚΟΛ: Μπαστακός, Ντοριβάλ, Γεωργίου (Διαγόρας), Αραβίδης (Παναχαϊκή), Ευθυμίου, Σταματής, Σκόνδρας (Τρίκαλα), Μυτίδης, Μύγας, Λιάγκας, Πολέτο (Λεβαδειακός), Μπριλάντε, Καπνίδης (Ξάνθη), Δεινόπαπας, Λόβριτς, Δούμτσιος (Α.Ε. Καραϊσκάκης), Ντάλα Κόστα (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Διαμαντόπουλος, Μπραμπίγια (Χανιά).
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Γιούρμαν (Ξάνθη).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη