Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαρτάται από την ίδια

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2021 21:04

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των Playouts στη Super League 1 και στην ΑΕΛ συνεχίζεται η προσπάθεια ώστε να έχει αίσιο τέλος η φετινή περιπέτεια της ομάδας.


Όπως όλα δείχνουν μετά το παλικαρίσιο διπλό που πήραν οι «βυσσινί» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, εξαρτάται από τους ίδιους σε μεγάλο βαθμό, η υπόθεση της σωτηρίας.
Αναμφίβολα τα πράγματα, ας μην κρυβόμαστε, παραμένουν ακόμη πολύ δύσκολα, όμως οι συνθήκες είναι ιδανικότερες στον δρόμο προς την παραμονή και η λαρισινή ομάδα, με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει, μπορεί να πετύχει αυτό που για πολλούς πριν τη διαδικασία των Playouts θεωρούνταν ως ακατόρθωτο.
Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με Λαμία και Βόλο, ενώ στο στάδιο Αλκαζάρ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αν κερδίσει τους εντός έδρας αγώνες και κατακτήσει ένα ακόμα «τρίποντο» στη Λαμία ή τον γειτονικό Βόλο, τότε θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή.
Πάντως ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, διότι καλό είναι να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και όχι υπέρμετρη.
Από αγωνιστικής πλευράς, πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Κολομπίνο που έχει χτύπημα στη γάμπα, αν και σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.
Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία ο Σπαρβ και ο Γκράουρ που είναι τραυματίες, ενώ λόγω προβλήματος τραυματισμού, ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Νούνιτς.

 

ΔΥΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ, ο Νάγκι και ο Στίφλερ, συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.
Σε αυτή λοιπόν της 3ης αγωνιστικής των Playoffs/Playouts του Πρωταθλήματος Super League υπάρχουν, εκτός από τους Νάγκι και Στίφλερ, δύο ποδοσφαιριστές του Βόλου, ο Μήτογλου και ο Ριένστρα, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού,ο Μπρούμα και ο Χασάν, δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, ο Τζανετόπουλος και ο Ντέλετιτς, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Βασιλαντωνόπουλος (ΑΕΚ), Μαντσίνι (Άρης) και Μακέντα (Παναθηναϊκός).
*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, χθες το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Κούγιας, ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και κορυφαίο Ευρωπαίο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για να εκφράσει τα παράπονά του όσον αφορά τις συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ΑΕΛ, τόσο σε επίπεδο των περισσοτέρων πρώτων διαιτητών που έχουν διαιτητεύσει τους αγώνες της, όσο και βοηθών διαιτητών, αλλά και χειριστών VAR.

 

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Tην έγκρισή της έδωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για την έναρξη προπονήσεων πήραν οι ομάδες Κ19 της Superleague, τηρώντας αυστηρό πρωτόκολλο. Το επόμενο βήμα θα είναι να δοθεί το “ok” και από την υγειονομική επιτροπή του κράτους, ώστε το επόμενο διάστημα να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Superleague Κ19.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη