Με αλλαγές στα Χανιά ο Απόλλων Λάρισας

ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2021 21:16

Με αλλαγές αναμένεται να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου ο Απόλλων Λάρισας στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα στις 14:00, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου, στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Φιλιππούπολη με 2-1 στις καθυστερήσεις, έχουν πλέον λιγοστές ελπίδες για να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσουν τη φετινή τους προσπάθεια, στα play out.
Εκεί ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Φραντζέσκος ουσιαστικά θα ετοιμάσει την ομάδα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές και κατόπιν θα εισηγηθεί ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν από τη λαρισινή ομάδα, στην περίπτωση φυσικά που συνεχίσει και ο ίδιος…
Όσον αφορά τώρα τον αγώνα στα Χανιά, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, επανέρχεται ο Μπαστιάνος, ενώ σήμερα θα αξιολογηθεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ η κατάσταση των τραυματιών Καρρίκι και Ντα Κάμπο.
Κατά τα άλλα, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί αεροπορικώς στην Κρήτη μεθαύριο Σάββατο και ώρα 16:00 με πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τον αγώνα, καθώς την Τετάρτη 21 Απριλίου θα διεξαχθεί η τελευταία αγνωστική του πρωταθλήματος και ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στη Φιλιππούπολη τον Εργοτέλη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass