Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαντλεί τις ελπίδες για την εξάδα

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Ο ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 21:20

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας θα εξαντλήσει τις όποιες λιγοστές ελπίδες έχει για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.


Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν στις κόντρες με τις κρητικές ομάδες, τόσο τα Χανιά την Κυριακή όσο και τον Εργοτέλη, την Τετάρτη 21 του μηνός στη Φιλιππούπολη.
Παράλληλα όμως, θα περιμένουν και «στραβοπατήματα» της Παναχαϊκής, για να περάσουν εκείνοι στη θέση της.
Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν τη φετινή τους παρουσία στη Super League 2, συμμετέχοντας στα πλέει άουτ.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος, θα περιμένει και σήμερα να δει την κατάσταση των τραυματιών Καρρίκι, Ντα Κόστα, ενώ επανέρχεται ο Μπαστιάνος, που δεν ένιωσε ενοχλήσεις και αν κρίνει ο προπονητής του πως είναι εφικτό, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει το πρωί, αύριο επίσης στις 10 το πρωί και εν συνεχεία η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί αεροπορικώς από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Χανιά, για τον Κυριακάτικο αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΑΤΣΙΟΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Απριλίου.
Τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τα Χανιά, θα διευθύνει ο κ. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Αναλυτικά ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια, οι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4 - 14:45
* Διαγόρας-Τρίκαλα: Πολυχρόνης (Πιερίας), Πλακάς, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος Λεμπέσης (Πειραιά), παρ. Μαράνος (Αθηνών)
* Λεβαδειακός-Ιωνικός: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), 4ος Κατόπης (Σάμου), παρ. Πατρωμάς (Δυτ. Αττικής)
* ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη: Περράκης (Αθηνών), Βεργέτης (Αργολίδας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), 4ος Κουκουράκης (Χανίων), παρ. Μαστορίδης (Ηρακλείου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4-14:45
Χανιά-Απόλλων Λάρισας (14:00): Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Παπαδάκης (Λασιθίου)
* Παναχαϊκή-Εργοτέλης: Κοτσάνης (Δράμας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος Μέγας (Πιερίας), παρ. Μαγιάννης (Άρτας)
* ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας: Μπακογιάννης (Αθηνών), Σταυρόγλου (Αθηνών), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος Σιντόρης (Θεσπρωτίας), παρ. Λιανός (Βοιωτίας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη