Ηταν πραγματικός ...αετός στην επανάληψη

*Το Μακρυχώρι πέτυχε πολύτιμη νίκη επί του Μακεδονικού Φούφα με 3-0 *Προβλημάτισε η κακή εικόνα του πρώτου μέρους *Τα γκολ πέτυχαν: Αλεξανδρής (61’, 80’ πέν.), Μουξιός (90’+3’)

Δημοσίευση: 19 Απρ 2021 21:20

Διπρόσωπος εμφανίστηκε χθες στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός, ο οποίος κέρδισε τον αξιόμαχο Μακεδονικό Φούφα με 3-0, σε αγώνα της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος).


Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των γηπεδούχων έκαναν πολλά λάθη, είχαν νευρικότητα και ήταν τυχεροί που οι φιλοξενούμενοι δεν τους έκαναν τη ζημιά, καθώς έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Στην επανάληψη, είχαμε παράσταση για ένα ...ρόλο, ο Aετός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε αυτό που δικαιούταν, σύμφωνα με τις προσπάθειες των παικτών του.
Στο 1’ ο Κολοβός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κουμπούρας με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 12’ ο Τοπάλης επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό (13’) ο Κατσαμάγκας βγήκε τετ-α τετ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία.
Εννέα λεπτά αργότερα στο 22’ ο Καραφουλίδης έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σωτήρια την μπάλα, πάνω στη γραμμή της εστίας.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Λεσάι πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως δεν είχε «καθαρό» μυαλό και το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.
Στο 32’ ο Καραφουλίδης έκανε νέο σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, αφού πρώτα χτύπησε και στη συμβολή των δοκαριών.
Ο Καραφουλίδης στο 44’ έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε σωτήρια ο πορτιέρο του Αετού και στο 46’ σε σουτ του Λεσάι από μακριά, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ ο Αλεξανδρής από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουμπούρας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 58’, ο Λεσάι έκανε μία σέντρα σουτ που πέρασε άουτ.
Στο 61’ ο Αλεξανδρής έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0. Στο 69’ νέο σουτ του Κατσαμάγκα από καλή θέση πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 71’ο Μαρνασίδης από δεξιά έκανε ένα ωραίο σουτ και ανάγκασε τον πορτιέρο του Αετού να διώξει σε κόρνερ. Στο 80’ ο Δρόσος ανατράπηκε από τον Σωτηριάδη και ο Αλεξανδρής από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0, πέναλτι πάντως που υπέδειξε ο πρώτος επόπτης κ. Σαμαράς και υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Στο 90’+3’ ο Μουξιός στην αντεπίθεση μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0 (στη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης του Αετού τραυματίστηκε).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Με λάθη η διαιτησία του κ. Τασιόπουλου, ενώ αντίθετα καλοί ήταν οι δύο επόπτες Σαμαράς, Σφυρής, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισιρλής, Γκαμπέτας (34’ λ.τ. Καλτσάς), Παπαδόπουλος (60’ Δρόσος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Μπλέντι, Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (75’ Καλόγηρος), Γιαννακόπουλος, Λεσάι (75’ Μουξιός).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καρασιούνας, Χαραλαμπίδης, Αμαραντίδης, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης (80’ Λούσιος), Παναγιωτίδης, Τοπάλης, Μαντζόπουλος (72’ Τσολάκης), Καραφουλίδης (62’ Θεοδουλίδης), Μαρνασίδης.
*Εξονυχιστικό έλεγχο πραγματοποίησε η αστυνομία για να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, ενώ και η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ και νεοεκλεγέντος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Δημήτρη Μπουχλαριώτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ώστε, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, να κυλήσουν όλα ομαλά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass