Κινδύνευσε η ζωή ποδοσφαιριστή

*Σοβαρός τραυματισμός στον χθεσινό αγώνα Π.Ο.Ε.-Α.Ο. Σελλάνων (0-1) *Στο γήπεδο μετά από μία ώρα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2021 21:05

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μετά από έναν δυνατό αγώνα στην Ελασσόνα, ο «νωθρός» Π.Ο.Ε. υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την «ψυχωμένη» ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων, που κατάφερε να φύγει από την Ελασσόνα με τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Όμως αυτό που επισκίασε τη χθεσινή αναμέτρηση είναι ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Γερεντέ του Α.Ο. Σελλάνων στο 78’ και ευτυχώς στάθηκε τυχερός, στην ατυχία του, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Σουγλή.
Ο αγώνας, λοιπόν, είχε δυνατές μονομαχίες, ένταση, φάσεις και στις δύο εστίες, 3 κόκκινες κάρτες, ένα δοκάρι, αλλά και «παγωμάρα» και ανησυχία για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Οι γηπεδούχοι του Ζήση Ζιάγκα παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, με ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που «ξύπνησαν», δεν είχαν πολύ χρόνο για να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα.
Απεναντίας, οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα ήταν σαφώς πιο «ψυχωμένοι» και έδειξαν χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα, κερδίζοντας τον Π.Ο.Ε.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
15’: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, που σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο έτοιμος Νικολακούλης μπλοκάρει την μπάλα.
36’: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν διαδρόμους στην άμυνα του Π.Ο.Ε. και πιέζουν. Από δεξιά, σέντρα του Τσιάτα και ο καλά πλασαρισμένος Γόρδιος με ιδανική ενέργεια (...ανάποδο ψαλίδι) στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Π.Ο.Ε., γράφοντας το 0 - 1.
50’: Ευκαιρία για τα Σέλλανα, όταν δυνατό σουτ του Μούρι αποκρούεται την τελευταία στιγμή από τον Γούπο.
59’: Νέα επικίνδυνη στιγμή για την εστία του Γούπου, όταν ο δραστήριος Μούρι «πιάνει στον ύπνο» την άμυνα και με έξυπνο σουτ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
67’: Οι Τσιάτας και Πεπκολάι βλέπουν την κόκκινη κάρτα και αποβάλλονται από τον αγώνα.
72’: Οι Ελασσονίτες πιέζουν για την ισοφάριση, η μπάλα από δεξιά στα πόδια του Γκαμπέτα που σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα βρίσκει...στη συμβολή των δοκών και απομακρύνεται.
81’: Καλή ενέργεια του Πρισικάρου, κίνδυνος για τον Π.Ο.Ε., αλλά σώζει την τελευταία στιγμή ο Γούπος.
87’: Εκτέλεση έμμεσου φάουλ από καλή θέση για τον Ματούλα, που υποχρεώνει τον Νικολακούλη να αποκρούσει σωτήρια.
91’: Νέα επέμβαση του Γούπου σε δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Γεωργατζά.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Διακουμάκος, Κουτσικανίδης, Μαυρογιώργης (Πιερίας)
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (46’ Περτζιόνι), Νταμπώσης (78’ Μπαρλαγιάννης), Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης (30’ Λαζαρίδης λ.τ., 88’ Γκαντούνας), Γκαμπέτας (88’ Τσάτσος), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας, Καραγκούνης.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Νικολακούλης, Καλφούτζος, Ποτούσογλου, Παππάς, Μπαντής, Λιλολάρι, Γόρδιος (65’ Πρισακάρου), Μούρι (65’ Τσαντής), Τσιάτας, Τσιουμάνης (80’ Γεωργατζάς), Γραμματικός (76’ Γερεντές, 80’ Τσατσελάρι λ.τ.).

H φάση που σημάδεψε τον αγώνα
Στο 78ο λεπτό στη μεγάλη περιοχή της εστίας των φιλοξενουμένων, σε μονομαχία για διεκδίκηση της μπάλας, ο Σουγλής του Π.Ο.Ε. επιχειρώντας να κάνει ανάποδο ψαλίδι βρήκε τον νεοεισελθέντα Γερεντέ των Σελλάνων που προσπαθούσε ταυτόχρονα να διώξει την μπάλα με το κεφάλι. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Γερεντέ, που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος!
Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα, με γιατρό και Ερυθροσταυρίτες να προσφέρουν βοήθεια στον πεσμένο ποδοσφαιριστή και να ειδοποιείται το ΕΚΑΒ με «παγωμένους» ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Στη συνέχεια, ο τραυματίας ποδοσφαιριστής ανέκτησε τις αισθήσεις του, μέσα σε ατμόσφαιρα ανακούφισης. Ατυχώς, το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ελασσόνας την ίδια ώρα εξυπηρετούσε άλλο σοβαρό περιστατικό και τελικά στο γήπεδο της Ελασσόνας ήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα... μετά από μία ώρα(!), που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο. Μετά την υποχρεωτική διακοπή, ο αγώνας ξανάρχισε και ολοκληρώθηκε μετά την καθυστέρηση. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Σουγλής του Π.Ο.Ε.

Κάταγμα στο ζυγωματικό
*Εδειξαν οι πρώτες εξετάσεις
Ο τραυματίας ποδοσφαιριστής Γερεντές των Σελλάνων μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στο ζυγωματικό, ενώ οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα.

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass