Ενα ματς, μια χρονιά...

Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ (17.15)

Δημοσίευση: 22 Απρ 2021 21:12

Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθούν οι αγώνες των Play out στη Super League 1 και για την ΑΕΛ ο μεθαυριανός αγώνας με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (17:15), κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ματς της... χρονιάς.


Οι «βυσσινί» θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν τον αντίπαλό τους και να φτάσουν στους 27 βαθμούς έτσι ώστε στους εναπομείναντες αγώνες με Βόλο (εκτός έδρας) και Γιάννενα (εντός έδρας) να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που χρειάζεται, για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Ασφαλώς και θα είναι δύσκολο το έργο των παικτών της ΑΕΛ, αλλά στα δύσκολα η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και ελπίζουμε πως και στον συγκεκριμένο αγώνα θα καταφέρει να πάρει αυτό που χρειάζεται.
Αρκεί να το πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως σε τέτοια ματς μετρά το ψυχικό σθένος που θα δείξουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και τον εγωισμό που θα βγάλουν για να πάρουν το παιχνίδι.
Με αγωνία περιμένουν και οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας να τη δουν να δίνει μια σκληρή μάχη και στο τέλος να χαρούν, τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την καλή αγωνιστική εικόνα που θα δείξουν, σε μια χρονιά που άλλα περίμεναν από την αγαπημένη τους ομάδα και άλλα βλέπουν.
Κατά τα άλλα, χθες η προπόνηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο των Δένδρων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε διάφορες ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας και στην ολοκλήρωση των προσπαθειών.
Πολλές φορές ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έδινε χρήσιμες οδηγίες, για να τελειώνουν οι προσπάθειες με επιτυχία. Προβλήματα, εκτός των τραυματιών Γκράουρ, Νούνιτς και Σπαρβ δεν υπάρχουν. Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στα Δένδρα και ο Ιταλός προπονητής θα καταλήξει στο σχήμα της εντεκάδας που πρόκειται να παρατάξει κόντρα στον ΟΦΗ.

 

ΖΗΤΗΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ζητώντας από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ΑΕΛ στα πλέι άουτ της Super League, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τους.
«Επειδή το Σάββατο 24.4.2021 η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της απέναντι στην ΠΑΕ ΟΦΗ.
Επειδή είναι αδιανόητο σε αδιάφορο αγώνα των Play off να διαιτητεύουν ξένοι διεθνείς διαιτητές και τους καθοριστικούς αγώνες των Play out να διαιτητεύουν, είτε κακοί Έλληνες διαιτητές, είτε Έλληνες διαιτητές που έχουν δώσει πολλά δικαιώματα στο παρελθόν και από τη διαιτησία τους να κρίνεται η τύχη ιστορικών ομάδων.
Σας ζητούμε όπως στις 3 τελευταίες αγωνιστικές όλους τους αγώνες των Play out να ορίσετε τόσο ως διαιτητές όσο και ως χειριστές VAR ξένους διεθνείς αξιόπιστους διαιτητές», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

 

Ο ΟΦΗ
Μετά τους Κώστα Γιαννούλη και Αντριάν Σαρντινέρο, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε και τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ που έγινε χθες το πρωί στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και δεν συμμετείχε σ’ αυτό ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τις επόμενες ημέρες. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Χουάν Νέιρα, Λουκ Καστάνιος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα να κάνουν θεραπεία. Η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 11 το πρωί.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (Σε 30 αγώνες)
7. ΝΠΣ Βόλος    39
8. ΠΑΣ Γιάννινα    35
9. Λαμία    31
10. Απόλλων Σμύρνης    30
11. Ατρόμητος    30
12. ΟΦΗ    25
13. ΑΕΛ    24
14. Παναιτωλικός    24

 

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ
Τρία παιχνίδια καλείτε να δώσει η ΑΕΛ, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι αγώνες για τα Play out, στη Super Leuague 1.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
5η Αγωνιστική: Σάββατο (24/04)
17:15 ΑΕΛ-ΟΦΗ
6η Αγωνιστική: Σάββατο (08/05)
19:30 Βόλος-ΑΕΛ
7η Αγωνιστική: Σάββατο (15/05)
19:30 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass