ΑΕΛ-ΟΦΗ (17.15)

Eνας αγώνας ...έξι πόντων για απευθείας παραμονή

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 16:01

Αγώνας έξι ...πόντων θα είναι ο σημερινός μεταξύ ΑΕΛ-ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ στις 17.15 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out, αφού ο νικητής θα θέσει βάσεις για απευθείας παραμονή αφήνοντας τον ηττημένο να ελπίζει μόνο σε μπαράζ παραμονής.


Σε περίπτωση ισοπαλίας η λαρισινή ομάδα θα χρειαστεί στα επόμενα παιχνίδια δύο νίκες, μέσα στον Βόλο επί του ΝΠΣ Βόλου και στο Αλκαζάρ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το αποτέλεσμα αυτό θα είναι επώδυνο για την ΑΕΛ αν ο Παναιτωλικός κερδίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ σε αγώνα που θα γίνει νωρίτερα.
Η ουσία είναι ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί το πιο κρίσιμο, όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, για τη λαρισινή ομάδα και στο μυαλό όλων είναι η νίκη.
Χθες η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων υπό συνεχή βροχή και υπό το βλέμμα του μεγαλομέτοχου Αλέξη Κούγια, με τους παίκτες να δείχνουν πάθος και όλοι να εκφράζουν αισιοδοξία αλλά να τονίζουν ότι ακόμα και να κερδίσουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η υπόθεση-παραμονή δεν θα τελειώσει, αφού η ομάδα θέλει για να σωθεί να πάρει άλλους τέσσερις βαθμούς ώστε να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα των αντιπάλων.
Το αν τα καταφέρει θα εξαρτηθεί από τα πόδια των ποδοσφαιριστών…
Εκτός των γνωστών προβλημάτων των Σπαρβ (θα μπει σε πρόγραμμα την ερχόμενη βδομάδα) και Γκράουρ (έχει τελειώσει γι’ αυτόν η σεζόν μετά το κάταγμα στον αστράγαλό του) όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα.
Σχετικά με την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Ναγκί, στην άμυνα οι: Μπέρτος (δεξιά), Ζίζιτς, Τσόσιτς, Γιακιμόφσκι (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι: Κολομπίνο, Στίφλερ (αμυντικά χαφ), πιο μπροστά οι: Ακούνια, Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς ή Νικολιάς και στην επίθεση ο Ντουρμισάι. Δεν αποκλείεται να υπάρξει , όπως το συνηθίζει ο προπονητής, κάποια έκπληξη...
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Ιταλός τεχνικός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, είναι οι: Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Χουσίνο, Στίφλερ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, Πινακάς, Μπεν Χατίρα, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Ακούνια, Νικολιάς, Γλυνός, Κολομπίνο.

 

Ο ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό εκτός έδρας ματς. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Βασίλη Σηφάκη, Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία. Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ricardo Vaz, ο οποίος απουσιάζει με άδεια και οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος, Γιώργος Σουρνάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Out της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ – ΟΦΗ
19:30 Ατρόμητος – Λαμία
ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/4
19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΠΣ Βόλος    31-35    38
2. ΠΑΣ Γιάννινα    27-31    35
3. Λαμία     20-40    31
4. Απόλλων Σμ.    27-39    30 (5)
5. Ατρόμητος    26-39    30 (2)
6. ΟΦΗ    25-45     25
7. Παναιτωλικός    16-39     24 (4, 0)
8. ΑΕΛ    22-43    24 (4, 0)

 

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης

Το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα συζητήσουν τη Μεγάλη Τρίτη στις 3.30 οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ θα ταχθεί υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και θα εξετάσουν τρία μοντέλα στα οποία έχει καταλήξει η διοργανώτρια.
Μετά τη συζήτηση αυτή σίγουρα θα υπάρξει ξεκάθαρο τοπίο κυρίως για την κατανομή των χρημάτων.

 

Για Γιακιμόφσκι …

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικού μέσου η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκολα Γιακιμόφσκι που όμως έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα. Πάντως προς το παρόν τέτοια συζήτηση δεν υπάρχει στην ΑΕΛ…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass