Αγώνας γοήτρου για τον Απόλλωνα Λ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2021 14:46

Αγώνας γοήτρου σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα, στην πρώτη αγωνιστική των play out με αντίπαλο την Παναχαϊκή, όπου στόχος της λαρισινής ομάδας είναι μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να πάρει τη νίκη που θα τελειώσει και τυπικά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, ώστε στη συνέχεια ο προπονητής Κώστας Φραντζέσκος να μπορεί να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό και να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.


Λογικά ο Κώστας Φραντζέσκος, που μέχρι τώρα έχει άψογη συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, θα θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα των ποδοσφαιριστών ώστε αν παραμείνει και τη νέα χρονιά να γνωρίζει σε ποιους θα στηριχθεί και επειδή είναι η πρώτη φορά που δουλεύει σε επαγγελματική ομάδα ως προπονητής, ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να μην διεκδικήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά παρότι ξεκίνησαν, με υψηλούς στόχους, ενώ στην επιφάνεια έχουν βγει οικονομικά προβλήματα.
Στη διάθεση του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας δεν θα είναι ο τερματοφύλακας Γλύκος που αποχώρησε, όχι επίσημα, από την ομάδα και οι τραυματίες Χατζής και Καρρίκι.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος επέλεξε, στην αποστολή του Απόλλωνα, για την Πάτρα, τους εξής ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Σκούπρα, Μόρα, Μπαλογιάννη, Γκόλια, Γεωργακόπουλο, Καμπέρη, Αθανασιάδη, Μπάλλα, Λίταινα, Γκουντρουμπή, Καλούση, Ενγκόου, Σέχου, Ομπράντοβιτς, Μπάμπη, Ντά Κάμπο, Γιάκο, Λουκά, Τασιούλη.

 

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Η Παναχαϊκή, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πάτρα, άρχισε να βρίσκεται σε οικονομική δίνη καθώς εκτός από τον Πινδώνη, που ζητάει 34.000 ευρώ, έχει ενεργοποιήσει προσφυγή και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος για ποσό 12.000 ευρώ.
Όμως χθες μέσω του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου έστειλαν εξώδικο ο Φώτης Παπανικολάου για ποσό 18.000 ευρώ και ο Μίλτος Μητρόπουλος 12.000 ευρώ, ζητώντας να βρεθεί συμβιβαστική λύση μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αν όμως δεν υπάρξει λύση αναμένεται να καταθέσουν ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών.
Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι οργισμένος και αναμένεται σκληρή αντίδρασή του, αφού δεν πρόκειται να πληρώσει τεράστια ποσά για προσφυγές που έγιναν έξι χρόνια πριν, αν προκύψουν και νέες ενεργοποιήσεις προσφυγών.

 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η ΑΕ Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρας ξεκινούν με σημαντικό μειονέκτημα. Γι’ αυτό και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους κόντρα σε ΑΟΤ και Δόξα, αντίστοιχα, χαρακτηρίζονται κομβικής σημασίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:30 Παναχαϊκή 1891 - Απόλλων Λάρισας (ERT SPORTS)
15:30 Τρίκαλα Α.Ο - ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας (ERT SPORTS 2)
15:30 Δόξα Δράμας 2017 - Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERT SPORTS 3)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή    19-20    29
2. Τρίκαλα    16-20    24
3. Απόλλων Λ.    13-19    24
4. Δόξα Δράμας    17-37    21
5. ΑΕ Καραϊσκάκης    14-32    16
6. ΟΦ Ιεράπετρας    17-32    13

 

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ
Η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ιωνικού με τον δεύτερο - παρέα με την Ξάνθη - Λεβαδειακό, δεσπόζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας των Play Off της Super League 2.
Έχοντας απόσταση έξι (6) βαθμών, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Νίκαια, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει προ ημερών το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι που είχε γίνει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας - και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Πιθανή γκέλα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί η Ξάνθη που φιλοξενεί τα Χανιά στα Πηγάδια, ενώ μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά φαντάζει το ματς στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Play Off της SuperLeague 2:
ΑΥΡΙΟ
15:30 Ιωνικός ΑΟ 1965 - Λεβαδειακός Α.Π.Ο (ΕΡΤ3)
15:30 Α.Ο. Ξάνθη - Χανιά (ERT SPORTS)
15:30 Εργοτέλης ΓΣ 88 - Διαγόρας ΓΣ 1905 (ERT SPORTS 2)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιωνικός    35-19    47
2. Ξάνθη    24-10    41
3. Λεβαδειακός    32-12    41
4. Εργοτέλης    29-15    36
5. Χανιά    18-13    35
6. Διαγόρας Ρ.    18-23    30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass