Ρεάλ-Αναντολού Εφές

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2021 20:30

Οι δύο πρώτοι αγώνες των πλέι οφ της Euroleague ολοκληρώθηκαν και πλέον οι σειρές ανάμεσα στα τέσσερα ζευγάρια μεταφέρονται στην έδρα των αδύναμων για τα επόμενα δύο παιχνίδια, αν βέβαια χρειαστεί τέταρτο για κάποια εξ αυτών.

Στην πλειονότητά τους, οι ισχυρές (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Αρμάνι Μιλάνο) έκαναν το 2-0 στην έδρα τους και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην καταληκτική φάση. Η μόνη ομάδα που είδε την αντίπαλό της να της παίρνει παιχνίδι μέσα στην έδρα της ήταν η πρώτη της κανονικής περιόδου, Μπαρτσελόνα, αφού στο Game 1 ηττήθηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».
Σήμερα η Αναντολού Εφές έχει μία μοναδική ευκαιρία να «σκουπίσει» τη σειρά με την πολυνίκη της διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. 10 τίτλους), μέσα στην Ισπανία και να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Κολωνίας (28-30/5). Το τζάμπολ του 3ου αγώνα, Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, στο Wizink Center. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προηγείται με 2-0 στη σειρά και αν πετύχει μια τρίτη νίκη, τότε θα επιστρέψει για δεύτερη διαδοχική φορά στην καταληκτική φάση της Euroleague. Η πρώτη συμμετοχή της σε φάιναλ φορ σημειώθηκε τη σεζόν 2018-19, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό για να ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 91-83. Πέρυσι, η Εφές είχε κάνει την Ευρώπη να... παραμιλά, με το ρεκόρ της 24-4 μέχρι να ανασταλεί η αγωνιστική δράση της Euroleague ελέω κορονοϊού και να μην αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020. Ο Αταμάν και οι παίκτες του... συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει... έκαναν μία εξαιρετική σεζόν και με την 3η θέση στην κανονική περίοδο βρήκαν στο δρόμο τους την 6η της κανονικής περιόδου Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2018 (Βελιγράδι), Πάμπλο Λάσο, μάλλον... προετοιμάζεται για ένα πρόωρο τέλος στο ευρωπαϊκό ταξίδι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΣΗΜΕΡΑ
3-6: Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 20:00
ΑΥΡΙΟ
1-8: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 20:00
2-7: Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 20:45
4-5: Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 21:45

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass