Σήμερα η εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 20:00

Αγωνιστική δράση υπάρχει και σήμερα για τους πέντε «πολυπληθείς» ομίλους της Γ’ Εθνικής (από τους δέκα συνολικά), ανάμεσα στους οποίους και τον 3ο. Θα αγωνιστούν, πάντως, οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους του λαρισινού ποδοσφαίρου, καθώς ο Π.Ο. Ελασσόνας θα πραγματοποιήσει το ρεπό του.


Κοινό χαρακτηριστικό για τους «3» ότι αγωνίζονται με αντιπάλους, έναντι των οποίων υπερτερούν βαθμολογικά και θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις τους.
* Στην έδρα του που αποδεικνύεται απόρθητη μέχρι τώρα, ο Αετός Μακρυχωρίου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Σελλάνων και στοχεύει στην τρίτη νίκη του ως γηπεδούχος. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Κώστα Κατσάρα στο Μακρυχώρι δεν έχει δεχθεί γκολ, με τον συντελεστή τερμάτων να είναι 7-0.
* Την πρώτη νίκη του μακριά από τη Λάρισα στοχεύει ο Ηρακλής του Χρήστου Χατζηλιάδη που θα αγωνιστεί στην Κοζάνη, κόντρα στη φερώνυμη ομάδα. Στις τρεις προηγούμενες εξόδους τους οι Νεαπολίτες κατέγραψαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι άλλαξε και η έδρα διεξαγωγής του αγώνα λόγω της ταυτόχρονης τέλεσης αγώνα της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης για το πρωτάθλημα της Football League (υποδέχεται τον Π.Ο. Τριγλίας) και ορίστηκε στο «Λιάπειο» δημοτικό γήπεδο.
* Στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον ουραγό Μακεδονικό Φούφα θα αγωνιστεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και θα διεκδικήσει τη νίκη που θα του αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ο Νίκος Φώλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χατζή.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημέρας (ώρα έναρξης 16.30’):
Ερμής Αμυνταίου - Ατρόμητος Παλαμά
Μακεδονικός Φούφα - Οικονόμος Τσαριτσάνης (γήπ. Πτολεμαΐδας)
Μετέωρα - Α.Ε. Καρίτσας (γήπ. Τρικάλων)
Αετός Μακρυχωρίου - Α.Ο. Σελλάνων
Κοζάνη - Ηρακλής Λάρισας («Λιάπειο» γήπεδο)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Ν.Κεραμιδίου
Δίας Δίου - Π.Ο. Φήκης
* Ρεπό έχει ο Π.Ο. Ελασσόνας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(7η αγωνιστική)
Αναγέννηση Καρδίτσας     18-4     17
......................................................
Α.Ε. Καρίτσας *     9-2     14
Αετός Μακρυχωρίου     11-3     13
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου     11-6     13
Ατρόμητος Παλαμά     8-3     12
Π.Ο. Φήκης *     7-5     12
Ηρακλής Λαρ.*     14-5     11
Α.Ο. Σελλάνων     5-7     9
Ερμής Αμυνταίου *     7-8     8
......................................................
Κοζάνη *     5-8     5
Π.Ο. Ελασσόνας     6-10     5
Δίας Δίου *     3-9     5
Οικονόμος Τσαριτσάνης     3-15     4
Μετέωρα *     2-7     2
Μακεδονικός Φούφα     1-18     0
* Εκκρεμούν οι αγώνες Κοζάνης - Ατρομήτου Παλαμά και Π.Ο. Ελασσόνας - Μακεδονικού Φούφα (θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021).
* Οι ομάδες που σημειώνονται με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους.

«ΜΙΛΗΣΑΝ» ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Με σαφή κυριαρχία των γηπεδούχων πραγματοποιήθηκε η 7η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς οι έδρες «μίλησαν» στους πέντε από τους επτά αγώνες, ενώ οι δύο νίκες των φιλοξενουμένων καταγράφηκαν σε τοπικά ντέρμπι των νομών Λάρισας και Καρδίτσας.
Παράλληλα, η ημέρα αυτή αποδείχθηκε αρκετά παραγωγική με την επίτευξη συνολικά 21 τερμάτων (15-6 υπέρ των γηπεδούχων). Ξεπεράστηκε έτσι και το «φράγμα» των 100 γκολ, με τη συνολική επιθετική δραστηριότητα να ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 110 τέρματα.
* Και οι τρεις ποδοσφαιριστές που μοιράζονταν την κορυφή του πίνακα των σκόρερς (Κατσαμάγκας, Λώττας, Ματούλας) «βρήκαν δίχτυα» την Κυριακή φθάνοντας στα 5 γκολ, ενώ πλέον απέκτησαν και τέταρτο «συγκάτοικο», τον 20χρονο Κατερινιώτη Νίκο Ναρίνογλου του Ηρακλή Λάρισας που πέτυχε «χατ τρικ» εναντίον του Δία Δίου.
* Τέσσερα πέναλτι καταλογίστηκαν, με την ευστοχία των εκτελεστών τους να είναι απόλυτη αυτήν την αγωνιστική. Την εσχάτη των ποινών αξιοποίησαν ο Λώττας (πέτυχε το 0-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Προάστιο), ο Ηλίας Γκίκα (επίσης το 2-0 της Α.Ε. Καρίτσας στο Λιτόχωρο εναντίον της Κοζάνης), ο Παναγιώτης Ζάγκος (και αυτός το 2-0 του Ατρομήτου Παλαμά κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα) και ο Γιάννης Χριστίδης (κλείνοντας το σκορ στο 6-2 του Ηρακλή Λάρισας).
* Δύο φορές οι διαιτητές των αγώνων έδειξαν την κόκκινη κάρτα, με τους «παραβάτες» να ανήκουν σε ομάδες της περιοχής Ελασσόνας. Αποβλήθηκαν ο Θεόδωρος Χατζής του Οικονόμου Τσαριτσάνης εναντίον του Αετού Μακρυχωρίου και ο Ηλίας Λαγός του Π.Ο. Ελασσόνας στο Νέο Κεραμίδι, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των «ατάκτων» σε 16 από την έναρξη της περιόδου.
* Δεν έχει αποβληθεί μέχρι τώρα κανείς παίκτης της Α.Ε. Καρίτσας, του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, του Ατρομήτου Παλαμά και της Κοζάνης.
* Με τη νίκη του στην Τσαριτσάνη, ο Αετός Μακρυχωρίου έχει ήδη κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή» του Νομού Λάρισας, καθώς η βαθμολογική του συγκομιδή στα τοπικά ντέρμπι ανέρχεται στους 7 βαθμούς, ενώ απομένει πλέον μόνον ο αγώνας Ηρακλή Λάρισας - Π.Ο. Ελασσόνας που δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Η ειδική «λαρισαϊκή» βαθμολογία έχει ως εξής:
Αετός Μακρυχωρίου     5-0     7
Π.Ο. Ελασσόνας     2-4     3
Ηρακλής Λάρισας     1-1     2
Οικονόμος Τσαριτσάνης     1-4     1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass