Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέλος ο Μπεν Χατίρα από την ΠΑΕ ΑΕΛ

ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 21:02

Ενός πιθανού υποβιβασμού έρχονται και παρενέργειες... Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει το συμβόλαιο του Μπεν –Χατίρα γιατί έφυγε από τη Λάρισα χωρίς να ενημερώσει, κάτι που προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου προς τον μάνατζερ του παίκτη (ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο που τελειώνει τον Ιούνιο).


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: « Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Γερμανοτυνήσιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΝ – HATIRA ο οποίος χωρίς να ενημερώσει, είτε τον team manager κ. Κώστα Μαντζιώκα, είτε τους προπονητές του, είτε τη Διοίκηση, αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στη Λάρισα και σήμερα μετά από αναζήτηση του Ελληνογερμανού manager του, πληροφορηθήκαμε ότι ευρίσκεται στη Γερμανία και θα επιστρέψει στη Λάρισα την επόμενη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι έχει προσωπικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του».
Εκτός από το Μπεν Χατίρα στα δυο τελευταία παιχνίδια όπου η ΑΕΛ θα εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής (στον Βόλο με τον ΝΠΣ Βόλου και στο Αλκαζάρ με τον ΠΑΣ Γιάννινα) ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Γλυνό που υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες! Υπενθυμίζουμε ότι τραυματίες είναι και ο Γκράουρ με τον Σπάρβ.
Πάντως υπάρχουν και άλλα προβλήματα μικρά ή μεγάλα που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα, όπως παράδειγμα ο Ζίζιτς που παρότι ήταν να ξεκινήσει στον αγώνα με τον ΟΦΗ, μια ίωση τον έχει ταλαιπωρήσει και δεν είχε δυνάμεις να αγωνιστεί.
Ο Φέστα είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την παραμονή της ομάδας στη Super League 1 και έδωσε άδεια στους παίκτες για τις γιορτές του Πάσχα μόνο το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Tο διοικητικό συμβούλιο της Super League εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων , με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων.
Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα έχουν συμβεί με τις ποδοσφαιρικές συμπεριφορές άλλων ομάδων, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση, του Συνεταιρισμού για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ στη Super League 2, δεν συμμετείχε...

Του Σωτ. Κέλλα