Αυλαία για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 20:30

Ολοκληρώνεται σήμερα (Μ. Τετάρτη, 28/4, στις 20:00 όλες οι αναμετρήσεις) η σεζόν για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής, της εφετινής Α1 Ανδρών / Basket League, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις δύο τελευταίες θέσεις της οκτάδας που θα σχηματίσει τα πλέι οφ, καθώς οι πρώτες έξι έχουν «κλειδώσει», ενώ έχει ξεκαθαρίσει και η ομάδα που θα πάρει την άγουσα για την Α2 Ανδρών (σ.σ. Μεσολόγγι).


Η λαρισινή ομάδα θα αγωνιστεί στο κλειστό του Λαυρίου κόντρα στο Λαύριο που είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα παίξει ελεύθερα με στόχο να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να αποδείξει ότι δίκαια παραμένει στην Α1 εθνική κατηγορία.
Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπανικολόπυλος έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Ρας, Κώττα, Γουόσπουν, Καμπερίδη, Μούρτο, Χάγκινς, Γουάσινγκτον, Τσιούλκα, Σπυρόπουλο, Παπαδάκη, Γκόρντον.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στην πρώτη θέση και με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο αθηναϊκό ντέρμπι από την ΑΕΚ στο γνώριμο για τους «πράσινους» ΟΑΚΑ, με την Ένωση να έχει «κλειδώσει» την τέταρτη θέση.
Ο τρίτος της κατάταξης Προμηθέας θα δοκιμαστεί στο Ιβανώφειο, απέναντι στον Ηρακλή, που παλεύει για το πλασάρισμά του στην οκτάδα, ενώ την ίδια στιγμή ο πέμπτος ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στο Αγρίνιο, κόντρα στο Μεσολόγγι.
Το έκτο Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν πάση θυσία το «διπλό» που θα τους χαρίσει την όγδοη θέση και τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα. Η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την πιο δυνατή αναμέτρηση στη μάχη για τα πλέι οφ, μεταξύ του Ιωνικού και του Κολοσσού, καθώς και για τις δύο ομάδες η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι στα πλέι οφ προκρίνονται οι οκτώ πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα και στον πρώτο γύρο τα ζευγάρια είναι 1-8, 2-4, 3-6, 4-5. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες (best of three).
Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών / Basket League έχουν ως εξής:
Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου
 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Παναγιώτου-Παντελίδης (Βιδάλης)
Λαύριο-Λάρισα Μαλαμάς-Μηλαπίδης-Τσιρτσιμάλης (Ορφανός Γ.)
Ηρακλής-Προμηθέας Π. Κορομηλάς Ηλ.-Μπήτης-Ευφραιμίδης (Παπαδόπουλος Ν.)
Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ Ζαχαρής-Κωνσταντινόπουλος-Σπυρόπουλος (Πατσαντζόπουλος)
Περιστέρι-Άρης Πιτσίλκας-Λιότσιος-Χριστι-νάκης (Ηπιώτης)
Ιωνικός Ν.-Κολοσσός Ρ. Αναστόπουλος-Καλδίρης-Τσιμπούρης (Γολεγού)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    40β.
Λαύριο    37
Προμηθέας Π.    36
ΑΕΚ    35
ΠΑΟΚ    33
Περιστέρι    31
Κολοσσός    29
Άρης    28
Ιωνικός    28
Ηρακλής    28
ΛΑΡΙΣΑ     27
Μεσολόγγι    26

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass