Τέλος ο Μιλοσάβλιεβιτς από την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΦΛΕΡ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 21:10

Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 1, αλλά τη φετινή σεζόν δεν έχει την ίδια καλή αγωνιστική παρουσία.

Ο λόγος γίνεται για τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, από τον οποίο η ΠΑΕ ζήτησε -σύμφωνα με πληροφορίες- να λυθεί το συμβόλαιό του και δεν υπολογίζεται έτσι για τους δύο εναπομείναντες αγώνες των πλέι άουτ, με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.
Οι «βυσσινί» μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ, έχουν πλέον λιγοστές ελπίδες για τη σωτηρία και χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων, προκειμένου να πετύχουν το θαύμα.
Και βέβαια όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, αυτήν τη φορά δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα κάνει η ΑΕΛ, αλλά θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, με την αγωνία να…. χτυπάει κόκκινο.

 

ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΦΛΕΡ
Κατά τα άλλα, εκτός από τον Γλυνό που θα μείνει εκτός πλάνων για δύο μήνες περίπου, νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Στίφλερ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και το ιατρικό τιμ της ομάδας κάνει αγώνα δρόμου, μήπως και προλάβει το παιχνίδι με τον Βόλο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν ο Σπαρβ και ο Νούνιτς, που συνεχώς ανεβάζουν στροφές και θα τεθούν σιγά-σιγά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ
Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί και ακολούθως θα τους δοθεί διήμερη άδεια από τον προπονητή τους Τζιανλούκα Φέστα μέχρι τη Δευτέρα 3 Μαΐου, οπότε και θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. Βόλος    40
8. ΠΑΣ Γιάννινα    35
9. Λαμία    32
10. Ατρόμητος    31
11. Απόλλων Σμύρνης    31
12. ΟΦΗ    28
13. Παναιτωλικός    27
14. ΑΕΛ    24

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(6η, Σάββατο 8 Μαΐου 2021)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης
19:30 Βόλος - ΑΕΛ
19:30 Παναιτωλικός - Ατρόμητος
19:30 Λαμία - ΟΦΗ

 

ΠΑΕ ΑΕΛ:
Ελεγχος στον ΠΑΣ Γιάννινα...
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσε καταγγελία κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) χθες το μεσημέρι. Σε ανακοίνωση που ακολούθησε χρονικά την κατάθεση της καταγγελίας, η διοίκηση της ομάδας αναφέρεται σε «μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή τη μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».
Στο τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου επί του θέματος μετά το Πάσχα, λόγω του ότι χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έδινε αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass