Πολύ «δυνατοί» οι δύο ημιτελικοί

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 20:40

Με τους πρώτους ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα το Europa League. Η πρόκριση στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι «ανοικτή» και για τους τέσσερις διεκδικητές.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο νέο Champions League μέσω της Premier League, έχει ως στόχο την κατάκτηση του Europa League και το προτελευταίο... εμπόδιο είναι η Ρόμα. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και οι ποδοσφαιριστές του, θα επιδιώξουν υποδεχόμενοι τους «Ρωμαίους» να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για το «εισιτήριο» του τελικού. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της ιταλικής ομάδας, που μέχρι στιγμής παίζουν «ανοικτό» ποδόσφαιρο στην πλειονότητα των αγώνων τους, θα επιδιώξουν κατ’ αρχάς να μην δεχθούν γκολ κι εν συνεχεία να εκμεταλλευθούν τις αντεπιθέσεις, προκειμένου να σκοράρουν και να αποκτήσουν πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς.
Στον έτερο ημιτελικό, η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ, που νωρίτερα απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ακόμη ένα «ανοικτό ζευγάρι», καθώς οι δύο «μονομάχοι» χαρακτηρίζονται από αγωνιστική αστάθεια μέσα στη χρονιά. Κάτι που σημαίνει, ότι όποια ομάδα βρεθεί στη «βραδιά της» θα γίνει και το φαβορί για τη νίκη και πιθανότατα για την πρόκριση. Οι «κανονιέρηδες» έχουν κατά περιόδους πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, ενώ σκοράρουν σχετικά εύκολα. Αντίστοιχα, η Βιγιαρεάλ δεν έχει τόσο μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως η Αρσεναλ, όμως παράλληλα δύσκολα δέχεται γκολ.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Ρόμα
22:00 Βιγιαρεάλ-Αρσεναλ
*Στις 6 Μαΐου (22:00), θα διεξαχθούν οι δεύτεροι ημιτελικοί:
Στο Λονδίνο: Αρσεναλ-Βιγιαρεάλ
Στη Ρώμη: Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass