Φόρος τιμής εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΙΚΗ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 20:20

Εντυπωσιακή απήχηση συνάντησε στους ποδοσφαιρικούς -και ιδιαίτερα στους διαιτητικούς- κύκλους το βιβλίο που συνέγραψε ο Τρικαλινός παλαίμαχος διαιτητής και ήδη παρατηρητής Γιάννης Κρίκης, ο οποίος έχει αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή των αξιολογημένων διαιτητών από όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών (από όταν ο ίδιος επελέγη για πρώτη φορά από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει αναμετρήσεις εθνικού επιπέδου).


Η αναφορά όλων των διαιτητών και βοηθών έγινε με διαχωρισμό ανάλογα με την ΕΠΣ που εκπροσωπεί ο καθένας, κάτι που δίνει και τη δυνατότητα να φανεί και η συνολική δυναμική της κάθε περιοχής. Ειδικότερα, σχετικά με τη Λάρισα, ο συγγραφέας επέλεξε να προτάξει ως φόρο τιμής την παρουσία του αδικοχαμένου Αντώνη Κορέστη που έφυγε άδοξα από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2017, σε ηλικία μόλις 37 ετών, γεγονός που συγκλόνισε τότε την πανελλήνια διαιτητική οικογένεια.
Η μνήμη του άλλωστε, τιμάται από τότε σε ετήσια βάση με τη διεξαγωγή επετειακού τουρνουά, με τη συμμετοχή ομάδων που συγκροτούν οι διαιτητές, η Μοίρα ΑΤΑ και το 2ο Σύστημα Προσκόπων, οι τομείς δηλαδή στους οποίους ανάλωσε τον σύντομο βίο του ο αξέχαστος Κορέστης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass