Ολοκληρώθηκε η μισή διαδρομή του «μισού» πρωταθλήματος

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 20:25

Mε τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε ήδη η μισή διαδρομή του πρώτου και μοναδικού γύρου του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε αυτή την ιδιάζουσα λόγω πανδημίας περίοδο, ενώ με την έλευση του Μαΐου οι ομάδες θα μετρούν αντίστροφα για την πτώση της αυλαίας που προβλέπεται για τις 6 Ιουνίου.

Η προχθεσινή ημέρα, πάντως, ήταν η πιο παραγωγική από την έναρξη της διοργάνωσης, καθώς επιτεύχθηκαν συνολικά 23 γκολ (13-10 υπέρ των γηπεδούχων), επίδοση που μεταφράζεται σε μέσο όρο 3,2 τερμάτων ανά αγώνα. Παράλληλα, υπήρξε ισορροπία στα αποτελέσματα με τρεις νίκες των γηπεδούχων, δύο των φιλοξενουμένων και δύο ισοπαλίες.
* Παρά τη νίκη της επί του Ηρακλή Λάρισας, η Κοζάνη έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Καραγκιολίδη, που ανέλαβε τις τύχες της κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τον διάδοχό του, χθες το βράδυ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας η πρόσληψη του Βεροιώτη προπονητή Γιάννη Κερλίδη, που έλκει την καταγωγή του από την πλευρά της μητέρας του από την Κρανιά Ελασσόνας. Σήμερα το μεσημέρι, μάλιστα, θα γυμνάσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας στο «Λιάπειο» γήπεδο, στα Κοίλα Κοζάνης, όπου διεξήχθη και ο αγώνας με την ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη.
* Το πρώτο φετινό γκολ ως γηπεδούχος δέχθηκε ο Αετός Μακρυχωρίου από τον Λαρισαίο Μιχάλη Τσιουμάνη του ΑΟ Σελλάνων, πριν αντεπιτεθεί και φθάσει στην τρίτη του εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 3-1. Η μεγάλη αγωνία του Κώστα Κατσάρα, πάντως, εστιάζεται στη διαπίστωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του εξαιρετικά φορμαρισμένου Στέλιου Αλεξανδρή που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του παιχνιδιού.
* Μετά τον Νίκο Ναρίνογλου του Ηρακλή Λάρισας, ο Γιάννης Βλαχάκης του Οικονόμου Τσαριτσάνης έγινε ο δεύτερος παίκτης που επιτυγχάνει τρία γκολ σε αγώνα του 3ου ομίλου.
* Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από την έκτιση της ποινής του λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών ο Λεωνίδας Ιωάννου του ΠΟ Φήκης και αποβλήθηκε στο Δίον. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Ρούσσα ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε, παίρνοντας έναν βαθμό που μπορεί να αποβεί καθοριστικός στη μάχη της παραμονής.
* Τρεις φορές οι διαιτητές καταλόγισαν πέναλτι, δύο στην Πτολεμαΐδα υπέρ του Μακεδονικού Φούφα και μία στα Τρίκαλα υπέρ της ΑΕ Καρίτσας. Στην προσωρινή (λόγω εργασιών στο «Βασίλειος Καρακίτσιος» της Καλαμπάκας) έδρα των Μετεώρων, ο Γιώργος Κυπαρίσσης ήταν εύστοχος γράφοντας το 0-2 για την ομάδα του Απόστολου Στύλου, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το «παρών» έδωσε και ο σύμβουλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Δημήτρης Καλύβας που είναι αρμόδιος για τον ορισμό διαιτητών στην Γ’ Εθνική. Ο ουραγός Φούφας αξιοποίησε μόνον το δεύτερο πέναλτι με εκτελεστή τον Νίκο Χάιτα, ενώ στο πρώτο ο αρχηγός του Σαράντης Τοπάλης νικήθηκε από τον 16χρονο Νέστορα Δραχαλίβα, στο ονειρικό ντεμπούτο του τελευταίου σε επίσημο αγώνα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Ο Δραχαλίβας μάλιστα είναι ο τέταρτος τερματοφύλακας που χρησιμοποίησε φέτος ο Νίκος Φώλλας μετά τους Παναγιώτη Νούσια, Βαλάντη Κατωτικίδη και Θεόδωρο Καρκατσέλα.
* Οι μικρές σχετικά αποστάσεις μεταξύ των εδρών των ομάδων του ομίλου έχουν καταστήσει σχεδόν απαράβατο κανόνα την αυθημερόν μετακίνηση των αποστολών. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Ατρόμητος Παλαμά που ταξίδεψε στο Αμύνταιο από την παραμονή του αγώνα, ενώ μόλις έφθασε στον προορισμό του πραγματοποίησε και ελαφράς μορφής προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής (Βαρικό Φλώρινας).

 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ
Την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίοι εξ αναβολής αγώνες του 3ου ομίλου, ενώ χθες ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν. Αναλυτικά:
*Koζάνη - Ατρόμητος Παλαμά: Αντωνίου, Πατέτσος, Σκυβαλίδας (Λάρισας), παρατηρητής Διαμαντής (Κοζάνης).
*ΠΟ Ελασσόνας - Μακεδονικός Φούφα: Ζιούτος (Ηρακλείου), Αλεξόπουλος, Σταφυλάς (Τρικάλων), παρατηρητής Κουρδής (Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass