Ελπίζει πλέον μόνο σε ένα… θαύμα

Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΕΦΟΣΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΠΣ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 21:05

Μόνο πλέον σε ένα...θαύμα ελπίζει η ΑΕΛ, για να παραμείνει στη Σουπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν, καθώς η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ σε συνδυασμό με το διπλό που πήρε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα, την υποχρέωσαν να βρεθεί και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι άουτ, οι «βυσσινί» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και το χειρότερο από όλα είναι πως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς, το τι θα κάνουν στους εναπομείναντες αγώνες.
Χρειάζεται να γίνει συνδυασμός αποτελεσμάτων και φυσικά η ΑΕΛ να κερδίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στις 8 Μαΐου και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15 Μαΐου στο στάδιο Αλκαζάρ, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.
Και οι 30 βαθμοί μπορεί όμως να μην είναι αρκετοί για τη σωτηρία, όμως η λαρισινή ομάδα, καθώς έχει μαθηματικές ελπίδες, είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, στη μάχη της παραμονής.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά να συμβούν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τα χειρότερα, αλλά και τα καλύτερα, στα ματς που μένουν. Είναι μια εφιαλτική, όπως εξελίσσεται, χρονιά, ήρθαν και πολλές αναποδιές, αλλά ευχόμαστε οι ελάχιστες ελπίδες που υφίστανται, να μη «σβήσουν» πριν την ώρα τους.
Η ΑΕΛ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένη να το παλέψει μέχρι το τέλος, να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει φυσικά τους εναπομείναντες αγώνες με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.

 

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Εν τω μεταξύ, από χθες το απόγευμα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι θα ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν, για να συνεχίσουν τις προπονήσεις, για δύο εβδομάδες περίπου και μακάρι το φινάλε να είναι ευχάριστο, να δούμε έστω και στο πάρα ένα την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, να πετυχαίνει αυτό που για πολλούς φαίνεται, αλλά και θεωρείται ακατόρθωτο…

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass