Η Μπαρτσελόνα επιμένει για τον Νεϊμάρ

ΠΑΡΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2021 20:00

«Συζητούμε με τη διοίκηση. Δεν υπάρχει βιασύνη. Τα πάντα έχουν σχεδόν διευθετηθεί.

Νιώθω άνετα, νιώθω πολύ χαρούμενος εδώ στην Παρί Σεν Ζερμέν». Αυτά ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ, πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, που έληξε με νίκη 2-1 -και μάλιστα με ανατροπή- της Μάντσεστερ Σίτι στην «πόλη του φωτός».
Κι ενώ μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις, άπαντες θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι η παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού στους πρωταθλητές Γαλλίας, θα ήταν θέμα χρόνου, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετική.
Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο Τύπος της Καταλωνίας, τα πράγματα δεν είναι τόσο… σίγουρα. Ειδικότερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «RAC1», επιμένει ότι ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας παραμένει ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας με έμφαση την επικείμενη χορηγική συμφωνία του Ζοάν Λαπόρτα, που αναμένεται να… μεταφέρει στα ταμεία των «μπλαουγκράνα» σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «RAC1», ο Νεϊμάρ είναι διατεθειμένος να κάνει όποια υποχώρηση απαιτηθεί, προκειμένου να επιστρέψει στην Καταλωνία και να ξαναπαίξει δίπλα στον Λιονέλ Μέσι.
Το νέο στοιχείο που αποκαλύπτει ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός, είναι πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, έχουν ήδη προσεγγίσει τους ομολόγους τους στην Παρί Σεν Ζερμέν, εισπράττοντας ωστόσο μία «ηχηρή» αρνητική απάντηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass