Πάσχα αθλητικό και όχι ελληνικό...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡ. ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΟΛΕΤΑ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2021 21:20

Πάσχα αθλητικό και όχι ελληνικό έκαναν ο Λαρισαίος διαιτητής μπιτς βόλεϊ Χαράλαμπος Παπαδογούλας και ο ποδηλάτης Παναγιώτης Κολέτας, καθώς είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να ζήσουν τη φετινή χρονιά ένα διαφορετικό Πάσχα.


Ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας πέρασε το Πάσχα στο Κανκούν στο Μεξικό, όπου έγινε το δεύτερο τετράστερο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που αποτελεί αγώνες πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Τόκιο και συμμετείχε και το ελληνκό ζευγάρι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.
Για το ξεχωριστό φετινό Πάσχα μιλήσαμε με τον Χαράλαμπο Παπαδογούλα και μας είπε για το τουρνουά, αλλά και την εμπειρία του να κάνει Πάσχα εκτός Ελλάδας τα εξής: «Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά λόγω της πανδημίας, τρεις εβδομάδες ήμασταν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο, δεν έμπαινε κάνεις, ούτε βγαίναμε έξω. Όσοι εισέρχονταν έμπαιναν σε καραντίνα για δύο μέρες, ευτυχώς δεν είχαμε κανένα κρούσμα. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα, τέλειος προορισμός, αλλά από την άλλη, αυτές τις άγιες μέρες θέλεις να τις περνάς με την οικογένεια. Είχαμε αρκετή πίεση λόγω της κρισιμότητας των αγώνων, καθώς οι ομάδες παλεύουν για την πρόκριση στο Τόκιο....Υπάρχουν τρία τέτοια τουρνουά και το επόμενο που θα είναι το τελευταίο θα γίνει στην Οστράβα. Εγώ θέλω να είναι υγιής για να πάω στην Ολυμπιάδα του Τόκιο».
Διαφορετικό το φετινό Πάσχα και για τον Φαρσαλινό ποδηλάτη Παναγιώτη Κολέτα, που ως συνοδός τυφλού (Νίκου Μανατάκη) συμμετείχει στον ιστορικό ποδηλατικό αγώνα -γύρος της Φλάνδρας (110 km)- με εκκίνηση από την Μπριζ και είναι αξιοσημείωτο ότι για 1η φορά από το 1913 (εδώ και 108 χρόνια) που διοργανώνεται ο δύσκολος αυτός αγώνας, συμμετείχαν αθλητές ΑμεΑ.
Για την εμπειρία αυτήν ο Παναγιώτης Κολέτας μας λέει: «Το Πάσχα εκτός Ελλάδος ήταν κάτι διαφορετικό. Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν με την οικογένειά μου. Αλλά εφόσον διάλεξα αυτό θα προσπαθήσω να το υποστηρίζω και να κυνηγάω τις ευκαιρίες όταν αυτές μου εμφανίζονται. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε (σ.σ. δεν μπόρεσαν να τερματίσουν). Άλλα όλοι οι φίλοι και χορηγοί είναι υποστηρικτικοί μαζί μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κάτι το οποίο μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Μεταφέρετε τα χρόνια πολλά. Χρίστος Ανέστη!».
Ο αθλητισμός νίκησε ακόμη και τη γιορτή του Πάσχα και σίγουρα ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας και ο Παναγιώτης Κολέτας θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή αυτήν την εμπειρία.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass