Σίριαλ με κρούσμα κορονοϊού…

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2021 21:02

Σίριαλ με κρούσμα κορονοϊού για την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ουκρανίας που φιλοξενήθηκε στη Λάρισα για φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ελληνική ομάδα, με αποτέλεσμα το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας, να αναβληθεί.


Συγκεκριμένα αθλήτρια της Ουκρανίας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά αργότερα όπως ενημέρωσαν οι επικεφαλής της αποστολής της Εθνικής Ουκρανίας, το αποτέλεσμα στο νέο μοριακό τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε η αθλήτρια στο κρατικό νοσοκομείο Λάρισας ήταν αρνητικό και με την έγκριση των ιατρών του νοσοκομείου πήρε το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα.
Η ουκρανική ομάδα τέθηκε σε καραντίνα, ενώ όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ, με τα αποτελέσματα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, να είναι αρνητικά.
Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων που θα δώσει στο κλειστό της Νεάπολης το διάστημα 7-9 Μαΐου.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών το 2021 θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία). Ήδη την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει οι διοργανώτριες χώρες και η τελική οκτάδα του Ευρωβόλεϊ του 2019 (Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία, Γερμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν). Στην τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 7 Μαΐου
17.30: Ισπανία - Αυστρία
20.30: Ελλάδα - Νορβηγία
Σάββατο 8 Μαΐου 2021
17.30: Αυστρία - Νορβηγία
20.30: Ισπανία - Ελλάδα
Κυριακή 9 Μαΐου
17.30: Νορβηγία - Ισπανία
20.30: Αυστρία – Ελλάδα

 

ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΕΥΤ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Τον πρώτο αγώνα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ αύριο Παρασκευή είναι πολύ πιθανόν να παρακολουθήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο υφυπουργός σχεδιάζει επίσκεψη εκτός από Λάρισα σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Αγιά.

 

ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ
Στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας και στο περίπτερο που έστησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Εθνικής Γυναικών με στόχο να μαζευτούν τρόφιμα που θα δοθούν σε δύο χωριά του νομού που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές από τους σεισμούς, που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα.
Στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Νεολαίας, Αθλητισμού και Διά Βιου Μάθησης Νίκος Λιούπας, που τόνισε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η αρχή μιας σειράς αθλητικών εκδηλώσεων και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης που είπε ότι ο αθλητισμός ευαισθητοποιεί την κοινωνία σε φιλανθρωπικές προσπάθειες.
Παρών ήταν ακόμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης,  ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΛ κ. Πατσιαούρας, η αρχηγός της Εθνικής Στέλλα Χριστοδούλου και η λίμπερο Μαριαλένα Αρτακιανού, μαζί με τον τιμ μάνατζερ Βαγγέλη Περόπουλο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass