Σάββατο η τελευταία ευκαιρία

ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2021 21:06

Η τελευταία ευκαιρία για παραμονή της ΑΕΛ στη Super League θα είναι το ερχόμενο Σάββατο στον Βόλο, όπου στις 19.30 θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον ΝΠΣ Βόλου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out.


Η ΑΕΛ με ήττα υποβιβάζεται, ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδυαστεί με τους αγώνες του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού. Η λαρισινή ομάδα θέλει η Λαμία να κόψει βαθμούς από τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος από τον Παναιτωλικό.
Οι «βυσσινί» πάντως πάνε με πολλά προβλήματα στον Βόλο, αφού ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει διάθεσή του τους τραυματίες Γκράουρ, Νούνιτς, Γλυνό και Σπαρβ, ενώ εκτός ομάδας είναι ο Μπεν Χατίρα με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Πληροφορίες θέλουν να μένουν εκτός ομάδας και άλλοι παίκτες. Αυτό θα φανεί στη σημερινή προπόνηση.
Η ουσία είναι ότι σε ένα κρίσιμο παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει η ΑΕΛ με πλήρη σύνθεση για διαφόρους λόγους.
Αλλά έχει πιθανότητες να πάρει τη νίκη μέσα στον Βόλο.

 

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Στο μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένονται σήμερα οι αποκαλύψεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα. Το ερώτημα των φιλάθλων της ΑΕΛ δεν είναι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, αλλά αν το συγκεκριμένο καθεστώς μπορεί να προκαλέσει βαθμολογικές αναταράξεις όπως πέρυσι με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.
Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε καθεστώς πολυιδιοκτησίας, δεν αποκλείεται να έχουμε αφαίρεση βαθμών, κάτι που μπορεί να φέρει την ΑΕΛ στο προσκήνιο για παραμονή στην κατηγορία.
Περιμένουμε σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βόλος    40
Γιάννενα    35
Λαμία    32
Απόλλωνας    31
Ατρόμητος    31
ΟΦΗ    28
Παναιτωλικός    27
ΑΕΛ    24

 

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 8 Μαΐου
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (19:30)
Βόλος - ΑΕΛ (19:30)
Παναιτωλικός - Ατρόμητος (19:30)
Λαμία - ΟΦΗ (19:30)

 

Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 15 Μαΐου
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία (19:30)
Ατρόμητος - Βόλος (19:30)
ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19:30)

 

14 χρόνια από την κατάκτηση του δεύτερου κυπέλλου

14 χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την κατάκτηση του δευτέρου κυπέλλου Ελλάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «5 Μαΐου 2007. Ένδεκα χρόνια μετά την οδυνηρή πτώση στη Β’ Εθνική και δύο από τη θριαμβευτική επάνοδο, επί προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη, στο «μεγάλο σαλόνι», η αγαπημένη μας ομάδα κατακτά για 2η φορά το Κύπελλο Ελλάδας. Τα εντυπωσιακά γκολ του Γιόζεφ Κόζλεϊ και του Ανρί Αντσουέ καθηλώνουν τον Παναθηναϊκό και η «Βασίλισσα του Κάμπου» φορά στα μαλλιά της το 3ο αστέρι, την ίδια ώρα που ο βολιώτικος ουρανός βάφεται «βυσσινής». Η συγκλονιστική παρουσία 10.000 και πλέον οπαδών μας γράφει ιστορία, δίπλα ακριβώς στο εκπληκτικό επίτευγμα της αρμάδας του Γιώργου Δώνη. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, τιμούμε τους θριαμβευτές του Πανθεσσαλικού και κρατάμε άσβεστη την ολόχρυση παρακαταθήκη των Κυπελλούχων Ελλάδας του 2007, όπως ακριβώς αρμόζει στον απαράμιλλο άθλο τους».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass