Νοκ - άουτ και ο Ζίζιτς

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΒΟΛΟΥ - ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2021 21:12

Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην ΑΕΛ πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Νίκολα Ζίζιτς τέθηκε νοκ-άουτ, λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο και δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.


Ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, δεν θα έχει στη διάθεσή του επίσης τους τραυματίες Τιμ Σπαρβ, Ντίνου Γκράουρ, Μάρκο Νούνιτς, Σπύρο Γλυνό, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Μπεν Χατίρα, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.
Παρόλα αυτά σήμερα θα αποφασίσει για την ενδεκάδα, μετά την απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 18:30 για τον γειτονικό Βόλο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Το αυριανό παιχνίδι με ώρα έναρξης στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1, είναι πολύ κρίσιμο για τους «βυσσινί», που θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, αλλά και παράλληλα να μην κερδίσει ο Παναιτωλικός την ίδια ώρα στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο Αθηνών, ώστε όλα να κριθούν για την υπόθεση της παραμονής, στην τελευταία αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Χθες να σημειώσουμε πως έγιναν και τα εβδομαδιαία καθιερωμένα πλέον τεστ, για τον Covid - 19.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝEΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο Σάββατο (8/5), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.
Ο λόγος έχει να κάνει με την ανίχνευση μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος που ήταν θετικά στον ιό Covid-19, καθώς μόλις χθες το πρωί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε ανακοινώσει πέντε περιπτώσεις. Για τον ίδιο λόγο διακόπτονται και οι προπονήσεις της ομάδας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννενα – Απόλλων Σμύρνης, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννενα.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα. Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League. Ομοίως, αναστέλλονται οι προπονήσεις της ομάδας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass