Καμπανάκι κινδύνου για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (14:45) - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2021 21:04

Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί και η διαδικασία των πλέι άουτ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στον Απόλλωνα Λάρισας έχει χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου, μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας με 2-1, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Μία ήττα που έφερε παρενέργειες και ...εκνευρισμό, διότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν μαθηματικά σωθεί και πρέπει πάση θυσία στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Ιεράπετρα, να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Η λαρισινή ομάδα λοιπόν χρειάζεται τουλάχιστον τρεις πόντους για τη σωτηρία και για να μην έχει αγωνία μέχρι το τέλος, πρέπει αύριο να κερδίσει τον αντίπαλό της και μετά να έχουν απλό διαδικαστικό χαρακτήρα τα παιχνίδια με Καραϊσκάκη Άρτας (εντός έδρας) και Α.Ο.Τρικάλων (εκτός έδρας), αντίστοιχα.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Φραντζέσκος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νίκο Γκόλια και Κώστα Καρίκκι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεσή του.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εν συνεχεία ο τεχνικός κ. Φραντζέσκος θα ανακοινώσει την 20άδα για την αυριανή αναμέτρηση.

 

100 ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕΡΗΣ
Ο Κώστας Σκούπρας έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Απόλλωνα Λάρισας που φτάνει τους 100 αγώνες στη Β’ κατηγορία με τη φανέλα του, ενώ και ο 24χρονος μέσος των «κυανόλευκων» Κώστας Καμπέρης έχει πλέον 100 αγώνες στην καριέρα του.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των play off και των play out στο πρωτάθλημα της Super League 2.3η αγωνιστική - 14:45
PLAY OUT - ΣΑΒΒΑΤΟ (8/5)
Παναχαϊκή-Τρίκαλα: Περράκης (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου), Καλλής (Ανατ. Αττικής), 4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών), παρ. Φίτσας (Πρέβεζας/ Λευκάδας).
Απόλλων Λάρισας-Ο.Φ. Ιεράπετρας: Γρατσάνης (Τρικάλων), Κούλα (Ξάνθης), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ. Μπερσής (Αρκαδίας).
Δόξα Δράμας-Α.Ε. Καραϊσκάκης: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Έβρου), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ. Κωτούλας (Κιλκίς).3η αγωνιστική - 14:45
PLAY OFF - ΚΥΡΙΑΚΗ (9/5)
Ιωνικός-Ξάνθη: Σιδηρόπουλος (Δωδ/ νήσου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), παρ. Μαστορίδης (Ηρακλείου).
Λεβαδειακός-Διαγόρας: Φωτιάς (Πέλλας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας), παρ. Μπλούνας (Φθιώτιδας).
Εργοτέλης-Χανιά: Αγγελάκης (Μακεδονίας), Κολλιάκος (Αθηνών), Κουφός (Μακεδονίας), 4ος: Αλάμπεης (Αθηνών), παρ. Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές σε παίκτες υφίσταται, μετά τις αποφάσεις που πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πιο συγκεκριμένα: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
*Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κοσμίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 37/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
*Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Μπαστακού, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 20/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
*Από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας διευκρινίζεται πως υπήρξε διακανονισμός με τους πρώην ποδοσφαιριστές και η ομάδα δεν έχει εκκρεμότητες μαζί τους.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass