Νίκη για να «σφραγίσει» την παραμονή θέλει ο Απόλλων Λάρισας

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (14:45) *ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο OBRADOVIC

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2021 21:01

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει κατά 99% την παραμονή του στη Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 14:45 στη Φιλιππούπολη, τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στην 3η αγωνιστική των play out.


Η λαρισινή ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Δράμας με 2-1, άρχισε να αγωνιά, όχι βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται 100% ασφαλής.
Ο ουραγός Ο.Φ.Ι. «καίγεται» για το τρίποντο και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, ενώ και οι δύο ομάδες παράλληλα με τη δική τους μεταξύ μονομαχία, ενδιαφέρονται και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Δράμα, ανάμεσα στη Δόξα και τον Καραϊσκάκη Άρτας.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκόλια, Καρίκκι, Μπάμπη, Νούσιο, Σούλτσε, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους». Επίσης απών θα είναι ο στρατευμένος Μπαστιάνος. Την αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στη Φιλιππούπολη, απαρτίζουν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Αστράς (Τ), Σκούπρας, Μόρας, Μπαλογιάννης, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Αθανασιάδης, Μπάλλας, Λίταινας, Γκουντρουμπής, Καλούσης, N’Goo, Σέχου, Da Campo, Γιάκος, Λουκάς, Τασιούλης, Παυλής και Χατζής (ερωτηματικό το αν θα είναι στη δεκαοχτάδα, καθώς χθες το βράδυ πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού).
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Βαγγέλης Γρατσάνης από τα Τρίκαλα ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Συνεργάτες του, θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και 4ος ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθήνας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Μπέρσης (Αρκαδίας).
Η ΑΝΟΔΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ιωνικό και τη δεύτερη Ξάνθη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League 2, ενώ, αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική των play out, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Δράμα.
Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ιωνικός μπορεί να παραμένει στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο η διαφορά από τους διώκτες του μειώθηκε επικίνδυνα. Η Ξάνθη πηγαίνει στη Νεάπολη γνωρίζοντας πως με νίκη περνάει στην κορυφή -που δίνει την απευθείας άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια»- ενώ ο Λεβαδειακός που ακολουθεί κατά πόδας υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Διαγόρα Ρόδου. Σε ένα ακόμα ντέρμπι της Κρήτης, ο «αναγεννημένος» Εργοτέλης έχει βρεθεί πια… κοντά στην πηγή και θέλει να πιει νερό. Αρκεί να τον αφήσουν τα Χανιά. «Τελικός» μοιάζει για την παραμονή στην κατηγορία η αναμέτρηση στη Δράμα, με την τοπική Δόξα να υποδέχεται την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι «μαυραετοί» βολεύονται με δύο αποτελέσματα, τη στιγμή που οι Αρτινοί χρειάζονται μόνο το «τρίποντο». Όπως και ο ουραγός Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Φιλιππούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για να διατηρήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει, ενώ στην Αγυιά, ο Α.Ο.Τ. δεν θα έλεγε όχι για έναν βαθμό κόντρα στην αδιάφορη Παναχαϊκή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League 2:
ΑΥΡΙΟ
14:45 Ιωνικός – Α.Ο. Ξάνθη (ΕΡΤ3)
14:45 Λεβαδειακός – Διαγόρας (ERTSPORTS)
14:45 Εργοτέλης– Χανιά (ERTSPORTS 2)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 24 αγώνες)
1. Ιωνικός     37-23     47
2. Ξάνθη     26-11     45
3. Λεβαδειακός     35-15     44
4. Εργοτέλης     33-16     42
5. Χανιά     20-14     39
6. Διαγόρας Ρόδου     19-27     30
ΣΗΜΕΡΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League 2:
14:45 Παναχαϊκή – Τρίκαλα
14:45 Απόλλων Λάρισας – Ο.Φ. Ιεράπετρας
14:45 Δόξα Δράμας– Α.Ε. Καραϊσκάκης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 24 αγώνες)
1. Παναχαϊκή     23-24     31
2. Τρίκαλα     16-21     25
3. Απόλλων Λάρισας     15-22     25
4. Δόξα Δράμας     19-41     24
5. Α.Ε. Καραϊσκάκης     18-35     20
6. Ο.Φ. Ιεράπετρας     20-32     17
*Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχτεί στις 15 Μαΐου τον Καραϊσκάκη Άρτας και στις 19 του μηνός θα παίξει στα Τρίκαλα, με τον Α.Ο.Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass