Προσπάθησε η Πιτσιάβα, αλλά...

Δεν κατάφερε να βρεθεί στο Τόκιο

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 20:25

Με βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά με ήττα 5-0 από την Πολωνέζα πρωταθλήτρια και χωρίς πρόκριση ολοκλήρωσε την προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η αθλήτρια του Ογχηστου Πλατυκάμπου, Κατερίνα Πιτσιάβα.


Μπορεί να μην ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αλλά η εμπειρία της συμμετοχής και μόνο στα Προ-Ολυμπιακά τουρνουά αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεκτημένο, το οποίο λόγω του πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου ουσιαστικά αντιστοιχεί με συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.
Στο βάθρο του Παγκόσμιου Προ-ολυμπιακού τουρνουά πάλης βρέθηκε ο Γιώργος Πρεβολαράκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στα 77 κ. της ελληνορωμαϊκής κατέλαβε την 3η θέση και αναμφίβολα θα αποχωρήσει από τη Βουλγαρία με μία... γλυκόπικρη γεύση.
Ο Πρεβολαράκης ηττήθηκε από τον Μνακατσανιάν με 7-5 σε ένα οριακό παιχνίδι, που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Ο Βούλγαρος ήταν το φαβορί και αν είχε επικρατήσει ο... δρόμος θα ήταν ασφαλώς πιο βατός για τον Έλληνα.
Ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μπορεί να μην επετεύχθη, αλλά ο Πρεβολαράκης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και το μετάλλιο είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του.
Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η παρουσία του Αλέξανδρου Παπαδάτου, ο οποίος ηττήθηκε στον «μικρό τελικό» από τον Κούχμι (Ουκρανία) με τεχνική υπεροχή. Το γεγονός ότι ο δις Ολυμπιονίκης Κωφών ξεπέρασε το μειονέκτημά του και πάλεψε στα ίσα, είναι κάτι άξιο αναφοράς, ενώ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία έδωσαν συγχαρητήρια για το πάθος, το πείσμα και την αγάπη του για την πάλη.
Τέλος, ο Λαοκράτης Κεσίδης δεν αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass