Καρέ επιστροφών στην ΑΕΛ

*ΜΠΕΡΤΟΣ, ΣΤΙΦΛΕΡ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΣΟΣΙΤΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2021 21:20

Τα αγωνιστικά δεδομένα στην ΑΕΛ αλλάζουν διαρκώς και χθες αποφασίστηκε η επιστροφή τεσσάρων παικτών στις προπονήσεις ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και της πιθανότητας, μέσω δικαστικής οδού, να παίξει μπαράζ παραμονής.

Χθες στέλεχος της ΠΑΕ μάς έλεγε ότι δεν θέλει η ομάδα να την πάθει όπως η Ξάνθη, που πέρυσι είχαν φύγει οι παίκτες της και όταν έδωσε μπαράζ παραμονής χρησιμοποιήθηκαν μόνο νέοι και υποβιβάστηκε κατηγορία.
Απ’ ό,τι φαίνεται η ΑΕΛ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία με την επιστροφή αυτών των ποδοσφαιριστών.
Οι παίκτες που αποφασίστηκε να κάνουν προπόνηση με την ομάδα είναι ο Μπέρτος, ο οποίος έλειψε στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου και παρότι ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό του παράπτωμα (διαφώνησε με τον προπονητή τερματοφυλάκων) και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι: Μιλοσάβλιεβιτς, Τσόσιτς (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα λόγω αποβολής στην αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου) και Στίφλερ.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα μαζί με τον Κώστα Μαντζώκα και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα σε μία νίκη που ίσως της δώσει πιθανότητα παραμονής μέσω δικαστικής οδού. Υπάρχει ως γνωστόν καταγγελία της ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για πολυιδιοκτησία και μη δηλωμένη αλλαγή μετοχικής σύνθεσης.
Χθες τους παίκτες αποχαιρέτησε ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Μαντζώκα.
ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είδε την κόκκινη και δύο παίκτες αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο το Σάββατο (08/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Δημήτρης Πινακάς με τον Ματίας Ακούνια, ενώ ακόμα κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αντίκρισε ο Ούρος Τσόσιτς, που θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ στη Super League 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο Αλκαζάρ.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στα play out:
Μάνουελ Στίφλερ 3, Φιορίν Ντουρμισάι, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μαξίμ Μαξιμένκο, Νίκολα Ζίζιτς, Μανώλης Μπέρτος, Ματίας Ακούνια 2, Σπύρος Γλυνός, Αλέξανδρος Νικολιάς, Αντριάν Κολομπίνο, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Ούρος Τσόσιτς, Νίκος Καρανίκας, Δημήτρης Πινακάς, Γκέργκελι Νάγκι 1.
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα διεξαχθεί στη Super League 1, που θα λάβει χώρα στις 16.30 της Πέμπτης (13/5) μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα σημαντικότερα θέματα αφορούν τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι ομάδες σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης σεζόν, ενώ θα ληφθεί απόφαση για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος Κ19, που έχει διακοπεί από τον περασμένο Noέμβριο.
Στη χθεσινή ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 13/5/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Λήψη αποφάσεων σε σχέση με το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
2. Αίτημα κεντρικού χορηγού σε σχέση με συγκεκριμένες παροχές και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού (άρθρο 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).
3. Θέματα διοργάνωσης κυπέλλου επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-22 - εισηγήσεις προς την ΕΠΟ.
4. Επιλογή αναδόχου για την παραχώρηση δικαιωμάτων διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League.
5. Διάφορα».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass