Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβάδισμα Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Πινακά

Μέχρι τις 10 Ιουνίου αναμένεται και πρόταση από το εξωτερικό *Από 26 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 21:25

«O κύβος ερρίφθη» (alea jacta est) και ο παίκτης Δημήτρης Πινακάς θα διαβεί τον μεταγραφικό «Ρουβίκωνα», καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη θα ανήκει σε άλλη ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας περιμένει την πρόταση από τον μάνατζερ του παίκτη για ομάδα του εξωτερικού, ειδάλλως θα πουληθεί στον Ολυμπιακό αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης 15%.


Σύμφωνα με το περιβάλλον του μεγαλομέτοχου, ο μάνατζερ του παίκτη είπε ότι περιμένει να έρθει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Διοίκηση της ΠΑΕ αναμένει, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στις 16 Ιουνίου στην πρώτη συγκέντρωση της Πειραϊκής ομάδας.
Στο μεταξύ, στην ΑΕΛ έχουν προγραμματίσει τις ημέρες έναρξης προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι παίκτες θα βρίσκονται στη Λάρισα στις 6 Ιουλίου ώστε να κάνουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 12 Ιουλίου.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 26 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου ενώ μέχρι αυτήν την περίοδο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕ αυτήν τη στιγμή είναι σε ανεύρεση ενός επιτελικού μέσου και ενός σέντερ φορ.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΛΙΔΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Παναγιώτη Συμελίδη στην ΑΕΛ.
Ο 29χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1992 στο Βατερό) παίζει στην αριστερή πλευρά και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα του Λεβαδειακού στη Super League 2 και είχε 41 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Τελευταίο γκoλ πέτυχε στις 9 Μαΐου κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (4-0).
Ο Συμελίδης ξεκίνησε να διαγράφει την πορεία του από τον Εθνικό Βατερού και έκτοτε είχε σταθερά ανοδική τροχιά: Τηλυκράτης Λευκάδας, Ερμιονίδα, Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα.

Του Σωτ. Κέλλα