Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανευρωπαϊκή διάκριση για τον ΑΣ Ταεκβοντο Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2021 20:25

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Λάρισας συμμετείχε στο «3rd Multi European Games 2021» που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας με τέσσερις αθλητές που κατέκτησαν δύο μετάλλια.

Συγκεκριμένα το αργυρό μετάλλιο κέρδισε η Παπατριανταφύλλου Κωνσταντινιά -47kg (cadet female) και το χάλκινο Σούπας Γεώργιος -33kg (cadet male). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ζμπήτα Γεώργιος -45 kg και Μπαλιάκος Δημήτριος-Παρασκευάς -37 kg (cadet male), οι οποίοι όμως έμειναν εκτός μεταλλίων.
Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης η Παπατριανταφύλλου Κωνσταντινιά αυτομάτως προκρίνεται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (cadet) που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας το τριήμερο 25-27 Αυγούστου 2021.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχάρη τον δάσκαλο-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ιακωβάκη Απόστολο 7 DAN και τον βοηθό του Κακλίδη Στέφανο 3 DAN για την εξαιρετική προετοιμασία των αθλητών, καθώς επίσης και την ψυχολόγο του Συλλόγου κ. Δώρα Τζατζάκη για τη σημαντική βοήθειά της στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας.