Super League: Αισιοδοξία για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2021 20:42

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής αποφασίστηκε, εκτός από τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την έγκριση της προκήρυξης για το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, να σταλεί επιστολή προς κάθε αρμόδιο φορέα

(κυβέρνηση, υγειονομικές αρχές κ.ά.) για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων.
Οι άδειες κερκίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και μέρους της προπέρσινης δεν στέρησαν μόνο σημαντικά έσοδα από τους συλλόγους, αφού η απουσία ενός θερμού κοινού έχει και συναισθηματικό/ψυχολογικό κόστος, ιδιαίτερα για τη γηπεδούχο ομάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, κι επειδή ακόμα μια σεζόν χωρίς θεατές στα γήπεδα της χώρας θα ήταν επιβλαβής σε πολλούς τομείς, ο συνεταιρισμός προετοιμάζει, με πολύ προσεκτικά και συστηματικά βήματα, την επιστροφή του κοινού στις εξέδρες.
Ο σχεδιασμός αφορά στην παρουσία φιλάθλων ει δυνατόν από τους φιλικούς αγώνες του καλοκαιριού κιόλας ή, στη χειρότερη περίπτωση, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το αίτημα έχει ήδη διαβιβαστεί αρμοδίως και θα κοινοποιηθεί κι επίσημα μέσω της επιστολής, με τη Λίγκα να αισιοδοξεί πως θα εισακουστεί. Το κλίμα που εισπράττει ο συνεταιρισμός από την πλευρά της κυβέρνησης είναι θετικό, το ίδιο και τα μηνύματα που λαμβάνει η Super League, οπότε δεν απομένει παρά ο προσεκτικός σχεδιασμός πριν την υλοποίηση του εγχειρήματος, που θα πρέπει να είναι λεπτομερής και σχολαστικός, με τήρηση, σε κάθε περίπτωση, των ισχυόντων πρωτοκόλλων υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass