Στις 12 Σεπτεμβρίου οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2021 20:45

Το Διοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου. Στη σύσκεψη χθες το «παρών» έδωσαν μόνο

τα 12 από τα 21 μέλη της προσωρινής διοίκησης.
Το Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την υπόθεση της προσφυγής της παράταξης Φασούλα χθες, με την οποία ζητούσε να θεωρηθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.
Το Πρωτοδικείο θα εκδώσει την απόφασή του όμως αύριο Πέμπτη.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Με ομόφωνη απόφασή του, κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για τη 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως».
«ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Β’ ΚΑΙ Γ’ ΑΝΔΡΩΝ»
Την απόφαση να μη συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Α2 γυναικών, καθώς και των Β΄ και Γ’ ανδρών έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, τα ως άνω πρωταθλήματα «θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21».
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα Πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα στη Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα σωματεία που δεν συμμετείχαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθότι τα εν λόγω πρωταθλήματα διεξήχθησαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass