Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στη Νίκαια

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ME ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 ΑΘΛΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 20:30

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ. Λάρισας, διοργανώνει στις 18, 19 και 20 Ιουνίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών σε διαδρομές του νομού Λάρισας.


Αναλυτικότερα θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου και ώρα εκκίνησης 17:00 με διαδρομή Νίκαια, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Γεώργιος. Την ίδια μέρα νωρίτερα, στις 14:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό συνέδριο και οι εγγραφές στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα, που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς, θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα.
Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μία φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου είχε συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, αστυνόμο Α’ Αθανάσιο Μπαντή και τον Σάββα Τσοπούρογλου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της εκδήλωσης και τη διασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass