Τρέχουν τα μεταγραφικά στην ΑΕΛ

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2021 21:03

Η συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποτελεί το βασικό θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΛ αυτές τις ημέρες.

Οι συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζονται με τους «βυσσινί» να εξετάζουν προσεκτικά τις προτάσεις που έχουν. Σε πρώτη φάση η λαρισινή ομάδα θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος θα είναι από την Κεντρική Ευρώπη. Πάνω στο θέμα αυτό ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Τάκης Παραφέστας μιλώντας στην «Ε» επισήμανε ότι το τεχνικό επιτελείο βλέπει σχετικά βίντεο παικτών, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να σταλούν κάποια επιπλέον στοιχεία για παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.
Σχετικά με την περίπτωση του σέντερ φορ, το θέμα θα κριθεί μετά τα φιλικά παιχνίδια. Οι «βυσσινί» θα συγκεντρωθούν στις 6 Ιουλίου προκειμένου να γίνουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις και στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν. Μέχρι τις 26 Ιουλίου η ομάδα θα παραμείνει στα Δένδρα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (για περίπου δύο εβδομάδες) όπου θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα συνεχιστούν και επί λαρισινού εδάφους μετά την επιστροφή των «βυσσινί» στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και μετά την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου εκφράζονται πολλά ερωτηματικά για τον τελικό αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο αριθμός των ομάδων θα μειωθεί κυρίως εξαιτίας του μετοχικού κεφαλαίου και της εγγυητικής που πρέπει να έχουν οι ΠΑΕ.

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην ΑΕΛ λόγω οφειλής στον Νίκολα Τρούγιτς ύψους 86.174,85 ευρώ. Φυσικά δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για αφαίρεση βαθμών, καθώς πάγια τακτική της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να αφήνει την εξέλιξη τέτοιων υποθέσεων μέχρι την τελευταία στιγμή. Η σχετική απόφαση αναφέρει, μεταξύ άλλων:
«Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νίκολα Τρούγιτς του Βλαστιμίρ δυνάμει της υπ’ αριθμ. 125/2021 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., χρηματική απαίτηση 86.174,85 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επί μέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερθείσας αποφάσεως, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά παρακράτηση και απόδοση στην Ε.Π.Ο. της υπέρ αυτής αντιστοιχούσας ποσοστιαίας αναλογίας δυνάμει της υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 39710/ 18.11.2013 αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ύψους (10.771,85) ευρώ, εκάστης, της πρώτης τούτων καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από της εκδόσεως και γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως, κάθε μιας δε εκ των επομένων επτά μέχρι την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου μήνα. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. Λάρισας ΑΕΛ, για την περίπτωση μη τήρησης της ρύθμισης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται ή πρόκειται να αγωνιστεί κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021-2022, για το σύνολο της οφειλής ύψους 86.174,85 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 125/2021 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ., εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass