Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων στην ΑΕΛ

ΣΤΙΣ 30/6 Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2021 21:07

Με τη δέουσα σοβαρότητα οι «βυσσινί» κινούνται για την ολοκλήρωση των φετινών μεταγραφών που θα ενισχύσουν την ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί πέντε καινούργια πρόσωπα στο «οπλοστάσιο» του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και έπεται συνέχεια. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να συγκροτηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα με παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και παράλληλα να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, με πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον επιθετικό, Δημήτρη Πινακά.
Οι κινήσεις των «βυσσινί» είναι συντονισμένες και πρώτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου. Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον και για κεντρικό επιθετικό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση θα είναι σε συνάρτηση με τα φιλικά παιχνίδια. Πάντως το θέμα είναι ότι το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί καθημερινά βίντεο και εξετάζει στοιχεία παικτών που τον ενδιαφέρουν. Άλλωστε ήδη μετράμε αντίστροφα για την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ορίστηκε για τις 6 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη των «βυσσινί». Μέχρι τις 26 Ιουλίου η ομάδα θα προπονείται στα Δένδρα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (για περίπου δύο εβδομάδες), όπου θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα συνεχιστούν και επί λαρισινού εδάφους μετά την επιστροφή των «βυσσινί» στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Από κει και πέρα το μεγάλο ερωτηματικό είναι πώς θα διαμορφωθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και κυρίως ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα μετέχουν. Ειδικότερα και με βάση τον νέο αθλητικό νόμο δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο αριθμός των ομάδων θα μειωθεί κυρίως εξαιτίας του μετοχικού κεφαλαίου και της εγγυητικής που πρέπει να έχουν. Πάντως μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση σύμφωνα με την οποία δεν χορήγησε άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 σε 18 ΠΑΕ, τα ερωτήματα για το πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο στην κατηγορία γίνονται πιο έντονα, καθώς πολύ λίγες είναι οι ομάδες -μεταξύ των οποίων και η ΑΕΛ- που πληρούν τα κριτήρια για να αγωνιστούν.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ
Εν τω μεταξύ η προγραμματισμένη για χθες σύσκεψη στο στάδιο Αλκαζάρ, για τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το μουσείο και η αίθουσα VIP της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πραγματοποιήθηκε και μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 30 του μηνός. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:
«Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του προέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Αλκαζάρ κ. Ιωάννη Κουρδή ματαιώθηκε η σημερινή επιτόπια σύσκεψη στο στάδιο Αλκαζάρ, για τη μετατροπή των χώρων με το γκρέμισμα τοίχων και διαμόρφωση σε χώρο που θα στεγαστεί το μουσείο και η αίθουσα VIP της ΠΑΕ ΑΕΛ, μαζί με τη Μαρούλα Τζήμα που θα επιμεληθεί τη διακόσμηση του χώρου και τον κ. Αλέξη Κούγια.
Η σύσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 30/6/2021 και ώρα 18:00, την ίδια δηλαδή ημέρα που έχει προγραμματιστεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ για την εκλογή νέων μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass