Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2021 20:05

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του προχθεσινού φιλικού με τη Βολφσμπέργκερ, του πρώτου για τον Ολυμπιακό επί αυστριακού εδάφους.

Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών έκανε λόγο για κάκωση. Χθες, όμως, ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Μετά την εξέλιξη αυτήν, ο παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2019 ο Φορτούνης είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, η οποία τον κράτησε εκτός «μάχης» για έξι μήνες.
ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
«Δύο στα δύο» για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Στο ντεμπούτο του Κουντέ, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 την Κράσνονταρ, με τον Βασίλη Σουρλή να σημειώνει στο 80’ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 85’, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.
O Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, είχε την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να βγάλει φάσεις στην επίθεση. Η Κράσνονταρ, στη μοναδική στιγμή που αιφνιδίασε την άμυνα των «ερυθρόλευκων», βρήκε δίχτυα στο 14’ με τον Καμπελά, αλλά ο Γάλλος ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στην επανάληψη, πάντως, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έγινε πιο απειλητικός, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 80’. Συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί βγήκε στο ανοιχτό γήπεδο, έδωσε την ασίστ και ο Σουρλής με πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (46’ Κρίστινσον), Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (46’ Παπασταθόπουλος), Μάρκοβιτς (46’ Παπαδόπουλος, 75’ Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (46’ Αποστολόπουλος), Καμαρά (46’ Σουρλής), Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης (46’ Βρουσάι, 75’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (46’ Ελ Αραμπί), Χασάν (46’ Τικίνιο, 75’ Κούντε).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass