Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού

ΜΑΡΤΙΝΣ: ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2021 16:30

Στην ώθηση που παίρνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την παρουσία των φιλάθλων τους, αλλά και στην ανάγκη για την προσπάθεια εντός του αγωνιστικού χώρου στον πρώτο αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού σήμερα (21/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της β' προκριματικής φάσης του Champions League, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε σεβασμό για την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αναφορικά στην αλλαγή του κανονισμού με τα εκτός έδρας γκολ, εξήγησε: «Τώρα τα ματς θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικά για όλους ανεξαρτήτως δυναμικότητας».


Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού:
Αν κρίνει ότι η ομάδα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο: «Η ομάδα είναι καλά, έχει δουλέψει πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι παρόλο που είμαστε στην αρχή και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Δουλεύουμε, όμως, σε ταχύτατο ρυθμό για την εποχή που βρισκόμαστε και είμαστε σε καλό επίπεδο».
Για τον Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι καλά προπονείται κανονικά την τελευταία εβδομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και είναι έτοιμος για το παιχνίδι».
Για την επιστροφή με κόσμο και για το αν το ρεκόρ των νικών στα προκριματικά είναι εγγύηση πρόκρισης ή δημιουργεί «ανησυχία»: «Είναι συμβολική ημέρα, θα επιστρέψει ο κόσμος μας. Θέλω να ξαναπώ ότι το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο. Είναι παιχνίδι που έχει ανάγκη το πάθος των φιλάθλων. Εμείς δουλεύουμε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο και στον σύλλογο. Θα μας βοηθήσουν και πρακτικά διότι μας ωθούν, μας μεταφέρουν ενέργεια και μας οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Φυσικά χρειάζεται και η δική μας προσπάθεια για να μπορέσουμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».
Για την αλλαγή του κανονισμού με τα εκτός έδρας γκολ: «Είναι μεγάλη αλλαγή. Κατά καιρούς ήταν κάτι που ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες. Επίσης όταν το ματς κρινόταν στις παρατάσεις, το γκολ καθόριζε ένα αποτέλεσμα και κυρίως την τύχη των μεγάλων ομάδων. Ήταν ένα είδος προστασίας για τις μεγάλες ομάδες, τώρα τα ματς θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικά για όλους ανεξαρτήτως δυναμικότητας».
Για τη Νέφτσι: «Περισσότερο φυσικά ασχολούμαι με τη δική μας ομάδα, αλλά εννοείται ότι έχω μελετήσει τη Νέφτσι, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, αξίζει τον σεβασμό μας, έχει διεθνείς παίκτες και έκανε καλά ματς για να προκριθεί. Εμείς μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά για να μπορέσουμε να προκριθούμε θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικοί να παίξουμε όπως ξέρουμε και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, αλλά και το συνολικό πρόγραμμα του Β' προκριματικού γύρου του Champions League:
Αλασκέρτ (Αρμενία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) 0-1
Λίνκολν Ρεντ (Γιβραλτάρ)-Κλουζ (Ρουμανία) 1-2
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 2-0
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Ομόνοια (Κύπρος) 2-0
Ραπίντ Βιένης (Αυστρία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 2-1
Σέλτικ (Σκωτία)-Μίντιλαντ (Δανία) 1-1

ΣΗΜΕΡΑ
Καϊράτ (Καζακστάν)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Μάλμε (Σουηδία)-Ελσίνκι (Φινλανδία)
Μούρα (Σλοβενία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)
Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)-Γιουνγκ Μπόϊς (Ελβετία)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass