Το ελληνικό τζούντο έκανε επανεκκίνηση από τη Λάρισα...

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2021 20:50
Ο Χρήστος Αντωνίου με τον γιο του, Νίκο Αντωνίου,  που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο Ο Χρήστος Αντωνίου με τον γιο του, Νίκο Αντωνίου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο

Επανεκκίνηση από τη Λάρισα έκανε το ελληνικό τζούντο, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε με εξαιρετική επιτυχία στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων - Νεανίδων και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 2021.
Σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη χρονιά για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για το Τζούντο - με ενέργειες του Λαρισαίου Α' αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και προέδρου του Πολυμήχανου Οδυσσέα κ. Χρήστου Αντωνίου ξεκίνησε από τη Λάρισα τις δραστηριότητες, όπου 450 αθλητές αγωνίστηκαν και τις δύο ημέρες.


Μάλιστα άφησαν αισιόδοξα μηνύματα ότι το παράδειγμα των δύο τζουντόκα που μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (Αλέξης Ντανατσίδης - 81 κ. και Ελισάβετ Τελτσίδου - 70 κ.) μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι...
Το Λαρισινό τζούντο εκπροσωπήθηκε από δύο συλλόγους τον "Πολυμήχανο Οδυσσέα" του κ. Χρήστου Αντωνίου με τέσσερεις αθλητές και τον "Προμηθέα" του κ. Δημήτρη Καμπά επίσης με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες.
Από τον "Πολυμήχανο Οδυσσέα" ο αθλητής του Νίκος Αντωνίου ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία των -66 εφήβων, ο Χριστόδουλος Οικονόμου την 5η θέση στα -66 εφήβων και ο Αντώνιος Αργυρούλης την 7η στα -81 εφήβων.
Από τον "Προμηθέα" η Μαριάντα Κουτσιώρη κατέλαβε την 5η θέση στα -57 Νέων Γυναικών, η Ευγενία Μαλάκου την 5η θέση στα -63 ΝΓ και ο Βασίλης Παπανικολάου την 7η στα -60 Εφήβων.
Παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες και την ολική έλλειψη προπόνησης για 8 μήνες, οι Λαρισαίοι-ες αθλητές-τριες έδειξαν ότι έχουν την κατάλληλη αθλητική υποδομή ώστε να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass