Τριπλό «χτύπημα» του Ηρακλή Λάρισας

ΠΗΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ- ΚΟΥΛΠΑ-ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2021 20:20

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε χθες την προσθήκη τριών αξιόλογων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και αναμένονται να τον ενισχύσουν σημαντικά τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και είναι οι: Πρόδρομος Κουτσούκης, Απόστολος Κούλπας και Βάιος Βαγενάς.


Αναλυτικά λίγα λόγια για τον καθένα:
Κουτσούκης Πρόδρομος: Γεννήθηκε στις 07/02/2000, με καταγωγή από τη Λυκογιάννη Βέροιας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδόνα. Σε ηλικία 13 ετών μεταγράφηκε στην Κ15 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετέπειτα στην Κ17 και Κ20 όπου έκανε και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε με την Κ19 της ΑΕΛ και μετά υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στον Απόλλωνα Λάρισας. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Αλμυρού στη Γ’ εθνική κατηγορία. Αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο σαν αριστερό μπακ, αμυντικό και επιθετικό χαφ.
Απόστολος Κούλπας: Ο 25χρόνος παίκτης αγωνίζεται ως στόπερ και ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την Κυψέλη Καρδίτσας. Αγωνίστηκε επίσης στην Πασχαλίτσα, στον Αχιλλέα Δομοκού και στο Αργυροπούλι.
Στη Γ’ Εθνική αγωνίστηκε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και στη συνέχεια στη Β’ Εθνική με τον Α.Ο. Τρίκαλα και τον Απόλλων Λάρισας, ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζότανε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Σελλάνων.
Βάιος Βαγενάς: Είναι γεννημένος το 1998 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Α.Ε.Λ., στην οποία έπαιξε για 13 χρόνια.
Αγωνίστηκε στα Τρίκαλα για έναν χρόνο και την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα για το ποδοσφαιρικό ταλέντο και ταπεραμέντο με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο την περίοδο 2018-2019. Τις τελευταίες δύο περιόδους αγωνίστηκε στον Αλμυρό στη Γ’ Εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass