ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΡΙΟ

Ο Πινακάς στον Ολυμπιακό

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2021 21:01

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του παίκτη της ΑΕΛ Δημήτρη Πινακά, καθώς αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό αφού η λαρισινή ομάδα τα είχε βρει με την πειραϊκή ομάδα και το ίδιο συνέβη και με τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και η ΑΕΛ θα πάρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά και 15% δικαιώματα από τη μεταπώληση του παίκτη.
Ο Δημήτρης Πινακάς είναι 20 χρονών (γεννήθηκε 1 Σεπτεμβρίου 2001) και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μία εντός έδρας νίκη της ΑΕΛ με 4-1 εναντίον του Ηρόδοτου, στις 30 Οκτωβρίου 2018. Τη σεζόν 2019-20, έκανε συνολικά 9 εμφανίσεις, όπου είχε θετική εντύπωση.
Στις 29 Ιουλίου 2020, υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον Σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2023. Στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2020-21 εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Πινακάς μπήκε ως αλλαγή και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του. Μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτήν την τιμή. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, σημείωσε το πρώτο του γκολ, σκοράροντας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στις 31 Οκτωβρίου 2020, σκόραρε με πέναλτι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον του Βόλου. Τέσσερις μέρες αργότερα, σημείωσε δύο γκολ, στη νίκη με 2-1 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, την πρώτη νίκη της σεζόν. Στις 4 Ιανουαρίου 2021 σημείωσε το γκολ της ομάδας του απέναντι στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πινακάς είχε πέρυσι 31 αγώνες με 7 γκολ.

 

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Ο Νίκολα Γιακιμόφσκι παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό της ΑΕΛ από την κερκίδα επειδή ήταν τραυματίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Κόμο που παίζει στη Β’ Ιταλίας. Τη μεταγραφή στη συγκεκριμένη ομάδα ζήτησε ο ίδιος ο παίκτης αφού εκεί διαμένουν οι γονείς του. Για την εν λόγω μεταγραφή η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα πάρει χρήματα.

 

Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
Αντίπαλος της ΑΕΛ στη Super League 2 θα βρεθεί ο Χαλάτσης τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αφού θα δοθεί, μετά από επιθυμία και του ιδίου, στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο εξαίρετος μέσος θέλει να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο δυνατός στη λαρισινή ομάδα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass