Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΤΙ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»: «Ο κόσμος της ΑΕΛ να στηρίξει τα νέα παιδιά»

«ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΕΛ ΝΑ AΝΕΒΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2021 21:21

Του Σωτ. Κέλλα

«Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησής του από τον Ολυμπιακό». Με αυτήν την ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ χθες γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό δικαιώνοντας απόλυτα το Κυριακάτικο ρεπορτάζ της «Ε».


Μιλήσαμε με τον παίκτη ο οποίος φημίζεται για τις λακωνικές του δηλώσεις αφού το «κρείττον του λαλείν το σιγάν» αποτελεί τρόπο ζωής του. Του αρέσει να μιλάει στο γήπεδο...
Το πρώτο που μας είπε είναι για τον κόσμο της ΑΕΛ (άλλωστε παιδί της κερκίδας ήταν, αφού πήγαινε από μικρός στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του Βασίλη) τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΛ που με στήριξε στα δύσκολα και στα εύκολα. Και θέλω να κάνω μια παράκληση να στηρίξει όλα τα νέα παιδιά της ομάδας γιατί η φετινή ΑΕΛ έχει ταλέντο και ποιοτικούς παίκτες. Όλος ο νομός Λάρισας έχει πολλούς καλούς νέους παίκτες. Εύχομαι η ομάδα να παίξει την επόμενη σεζόν εκεί που είναι η φυσική θέση της, στη Super League 1, γιατί το αξίζει και θέλω να τη βλέπω ψηλά. Με την ΑΕΛ στην Α’ εθνική πήγα πρώτη φορά στο γήπεδο...
Αξίζουν τα νέα παιδιά να έχουν ευκαιρίες και να μην είναι αυστηροί κριτές οι φίλαθλοι. Όλοι στη ζωή θα έχουμε καλές και άτυχες στιγμές.
Επίσης θεωρώ χρέος να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί αν δεν με βοηθούσαν δεν θα μπορούσα να έχω ποδοσφαιρική εξέλιξη, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Επίσης πρέπει να έχεις και καλούς προπονητές από τους οποίους πρέπει να παίρνεις τα θετικά για την καριέρα σου. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Θόδωρο Βουτυρίτσα, Μίλτο Ζιάκκα, τον Ζήση Ζιάγκα που τον είχα στην Κ17 και με βοήθησε πάρα πολύ να πιστέψω στον εαυτό μου και να βελτιωθώ και τον Μιχάλη Γρηγορίου που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω».
Αναφερόμενος στη νέα του ομάδα είπε: «Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα μεγάλο βήμα όπου πλέον θα μπορώ να προσεγγίσω έναν στόχο ζωής, να παίξω στην Εθνική ανδρών που είναι το μεγάλο όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Και στον Ολυμπιακό θέλω να δείξω την αξία μου. Είμαι στεναχωρημένος που εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν θα μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική ελπίδων».
Ο Δημήτρης Πινακάς μπορεί να έφυγε από την ΑΕΛ, αλλά η λαρισινή ομάδα θα συνεχίσει να έχει έναν Πινακά, τον αδελφό του Σταύρο, που παίζει στην ομάδα Κ17.
Στον επίλογο της κουβέντας είχε να πει έναν θερμό λόγο για τον άνθρωπο που τον πρωτοπήγε στο γήπεδο, τον πατέρα του. Μας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, που από τότε που παίζω ποδόσφαιρο συζητάω μαζί του όλες μου τις αποφάσεις και με βοηθάει σημαντικά. Να ευχαριστήσω και τον μάνατζέρ μου κ. Σπανουδάκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass